KAHRAMANMARAŞ SAĞLIKLI YAŞAM KOÇU'YLA BULUŞTU

KAHRAMANMARAŞ SAĞLIKLI YAŞAM KOÇU'YLA BULUŞTU
Yed-i Velayet Yedi Vilayet kısa film festivali kapsamında festival komite başkanı Eda Sürmeli ile birlikte sağlıklı yaşam koçu yazar Nuray Karpuzcu Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde milletvekillerini ziyaret etti.

Yed-i Velayet Yedi Vilayet kısa film festivali kapsamında festival komite başkanı Eda Sürmeli ile birlikte sağlıklı yaşam koçu yazar Nuray Karpuzcu Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde milletvekillerini ziyaret etti. Festival hakkında milletvekillerine bilgilendirme yapan heyet başkent Ankara'dan ayrılarak yazar Nuray Karpuzcu'nun hafta sonu katılacağı kitap fuarı için Kahramanmaraş'a uçtu.

21-22 Ekim tarihleri arasında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Uluslararası kitap ve kültür fuarında KAFUM' DA okuyucularıyla buluşan yazar büyük moral ve sinerji depoladı.

k.maras-valisi-vahdettin-ozkan-yazar-nuray-karpuzcu.jpg

Kahramanmaraşlı sağlıklı yaşam koçu ve araştırmacı yazar Nuray Karpuzcu Uluslararası Kahramanmaraş Kitap ve Kültür Fuarında okuyucularıyla buluşmasında Ak Parti Tanıtım ve Medya'dan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Kahramanmaraş sayın Mahir Ünal ile birlikte Milletvekili İmran Kılıç ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç yalnız bırakmadı.

Sağlıklı yaşam koçu ve araştırmacı yazar, Kupa terapisti Hacamat'ın kadın şifa eli Nuray Karpuzcu uluslararası Kahramanmaraş Kitap ve Kültür Fuarında Cumartesi ve Pazar günleri okuyucularıyla buluştu.Yazar Karpuzcu okuyucularıyla hem sohbet etme fırsatı yakaladı hem de "Öteki Sağlık" ve "Kupa Terapisi Hacamat" adlı kitaplarını Hayat Yayınları standında imzaladı.

yed-i-velayet-yedi-vilayet-festival-kmite-baskani-eda-surmeli-nurap-karpuzcu-mv-imran-kilic.jpg

Sağlık yaşam araştırmaları yazarı Nuray Karpuzcu'nun ülkemizde "kupa terapisi hacamat"ı uygulayan usta isimlerden birisi olması hasebiyle fuarda standına şehrin önemli değerleri de yoğun ilgi gösterdi. Ak Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek yazarı standında ziyaret ederek kitap imzalattı,sağlıklı yaşamanın püf noktaları hakkında bilgi aldı. TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç  özellikle yazar Nuray Karpuzcu hanımefendiyi standında ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu.Kısa da olsa sn. Celalettin Güvenç yazar ile çay içerek sağlıklı yaşam ve hacamat üzerine sohbet etme fırsatı yakalarken fuarın son gününde Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Mehmet Uğur Dilipak,Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ve Kahramanmaraş Valimiz sayın Vahdettin Özkan, hayat yayınları standında sağlıklı yaşam koçu ve öteki sağlık olarak adlandırılan hacamat'ın kadın şifa elini ziyaret ederek manevi destek oldu.

tbmm-icisleri-baskani-celalettin-guvenc-nuray-kapuzcu.jpg

Kahramanmaraş'ın sosyal medya kanalı 46 tv genel koordinatörü Eyüp Kadir Kılcı'ya konuşan yazar Nuray Karpuzcu şu sözlerle kitap fuarını anlattı; Karpuzcu sözlerine fuarda teşrifleriyle kendisini onurlandıran Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Sn. Mahir Ünal'a, Büyükşehir Belediye Başkanı sn. Fatih Mehmet Erkoç'a, Vali sn. Vahdettin Özkan'a milletvekilleri sn. Reşat Petek, Mehmet Uğur Dilipak, İmran Kılıç, TBMM İçişleri Komisyonu başkanı ve Kahramanmaraş milletvekili sn. Celalettin Güvenç',Dulkadiroğlu Belediye Başkanı sn. Necati Okay'a ve kendisini yalnız bırakmayan tüm okurlarına ayrı ayrı teşekkür etti.Çok mutlu olduğunu ve bu fuara katılmaktan büyük onur duyduğunu ifade etti.

kmbbb-fatih-mehmet-erkoc-nuray-karpuzcu-akparti-sozcusu-mahir-unal-milletvekili-imran-kilic.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.