KAHRAMANMARAŞ’IN BÜKÜLMEZ BİLEKLERİ ŞAMPİYONAYA HAZIRLANIYOR

KAHRAMANMARAŞ’IN BÜKÜLMEZ BİLEKLERİ ŞAMPİYONAYA HAZIRLANIYOR
  Kahramanmaraş Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü, Bilek Güreşi Takımı Türkiye’nin En Geniş Katılımlı Bilek Güreşi Şampiyonasına hazırlanıyor.

 Kahramanmaraş Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü, Bilek Güreşi Takımı Türkiye’nin En Geniş Katılımlı Bilek Güreşi Şampiyonasına hazırlanıyor.

   Kahramanmaraş Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleriyle yürüttüğü “Sağlıklı Nesiller İçin, Harekete Geçin” projesi kapsamında 19 Kasım 2017 tarihinde 30 liseden 200 sporcunun katıldığı il elemelerinin ardından oluşturduğu 15 kişilik Kulüp takımıyla Şampiyona hazırlıklarını sürdürüyor.

img_6272-001.jpg

   İstanbul Zinde Gençlik, Spor ve İzcilik Kulübü ile Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonunun  9 – 10 Aralık 2017 tarihlerinde Ankara’da “Güçlü Bilekler Güçlü Nesiller’’ temasıyla birlikte düzenleyeceği  “5. Türkiye Genç Erkekler Bilek Güreşi Yarışması” na, Kahramanmaraş Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Bilek Güreşi Takımı, Mahmud Esad Coşan Gençlik Merkezinde haftanın  3 günü yaptığı antrenmanlarla hazırlıklarına devam ediyor.

   Kulüp Başkanı Ahmet Özkul hazırlıklarla ilgili şunları aktardı; “Türkiye’nin en geniş katılımlı Bilek Güreşi yarışmasına kulüp olarak 2 antrenör nezaretinde 15 kişilik Bilek Güreşi ekibiyle aralıksız olarak çalışmalarının devam ettiğini, nasip olursa bu yıl yarışmaya 10 sporcu ile katılacaklarını, bunlardan iki tanesinin engelli kategorisinde yarışacağını belirtti.

   Özkul, sporcuların morallerinin oldukça iyi olduğunu, elinden gelen gayreti gösterdiklerini,  bu yıl  Allah nasip ederse sporculardan dereceler beklediğini söyleyerek, yarışmaya katılacak tüm sporculara başarı dileklerini iletti.

   Özkul, organizasyondan dolayı Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulübüne ve Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonuna teşekkürlerini ileterek, yarışmanın kazasız, sağlıklı bir şekilde sona ermesini temenni ettiğini söyledi.

img_6289.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.