KAHRAMANMARAŞ'TA İKİ ASKERE GAZİLİK ROZETİ TESLİM EDİLDİ

KAHRAMANMARAŞ'TA İKİ ASKERE GAZİLİK ROZETİ TESLİM EDİLDİ
Diyarbakır ve Ağrı'da terör saldırılarında yaralanarak gazi olan askerlere malul gazi rozeti takıldı

Diyarbakır'ın Sur ilçesi ile Ağrı'nın Tendürek bölgesinde terör örgütü ile girilen çatışmada yaralanarak gazi olan Elbistan ilçesindeki iki askerin malul gazi rozeti İl Jandarma Komutanı Albay Cafer Öz tarafından teslim edildi.

İl Jandarma Komutanı Albay Öz, Elbistan İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sinan Sert ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Elbistan Temsilcisi İlyas Kebeli, gazilerin evlerini ziyaret etti.

Öz ve beraberindekiler, ilk önce, iki yıl önce görev yaptığı Diyarbakır'ın Sur ilçesinde yürütülen operasyonda terör örgütü tarafından düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan Jandarma Uzman Erbaş Ali Özdemir'i ziyaret etti.

Burada bir süre sohbetin ardından gazi olan Özdemir'e Albay Öz tarafından malul gazi rozeti takıldı.

Daha sonra bir yıl önce Ağrı'nın Tendürek bölgesinde terör örgütü tarafından askerlerin pusuya düşürülmesi sonucu yaralanan Jandarma Uzman Erbaş Erman Şahin ziyaret edildi.

Burada da Albay Öz, gazi Şahin'e malul gazi rozeti taktı.

Gaziler Şahin ve Özdemir ile aileleri, İl Jandarma Komutanı Öz ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, her zaman devletin yanında yer aldıklarını belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.