KAHRAMANMARAŞ'TA TAVŞAN AVINDA VURULAN GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

KAHRAMANMARAŞ'TA TAVŞAN AVINDA VURULAN GENÇ HAYATINI KAYBETTİ
Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesinin dağlık kesiminde avlandıkları sırada tavşana ateşlemek için doğrultulan tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği...

Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesinin dağlık kesiminde avlandıkları sırada tavşana ateşlemek için doğrultulan tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği genç hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Elbistan'a bağlı İğde Mahallesi'nde ikamet eden 2'si kardeş 4 kişi, Ekinözü ilçesinin dağlık kesimlerinde tavşan avına gitti. Otomobil içerisinde avlanan avcılardan F.G., arazide gördüğü tavşanı vurmak için otomobilden dışarı sarktı. İddiaya göre, F.G.'nin tetiğe dokunması ile tüfekten çıkan saçmalar, tavşana bakmak için otomobilin camından dışarı sarkan 28 yaşındaki Mehmet Güneş'in kafasına isabet etti. Kanlar içerisinde kalan Mehmet Güneş, otomobille hastaneye götürülmek istendi. İhbar üzerine yola çıkan 112 Acil Sağlık ambulansı, ağır yaralı olan Güneş'i yolda teslim aldı. Ancak genç, hastaneye ulaşmadan yolda hayatını kaybetti. Güneş'in cenazesi, Cumhuriyet Savcılığının incelemesinin ardından otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olay esnasında araçta bulunan diğer 3 kişi ise jandarma tarafından gözaltına alındı.

Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

KAHRAMANMARAŞ'TA TAVŞAN AVINDA VURULAN GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.