Kayıp sevda okurlarıyla buluşuyor

Kayıp sevda okurlarıyla buluşuyor
Yazarımız Ali Avgın’ın yeni romanı Kayıp Sevda bu gün Kahramanmaraş kitap fuarında okurlarıyla buluşuyor

Yazarımız Ali Avgın’ın yeni romanı Kayıp Sevda bu gün Kahramanmaraş kitap fuarında okurlarıyla buluşuyor

Han Duvarları / Kalbe Düşen Kor romanı ile Kahramanmaraş’ın bir dönem tarihine ışık tutan, okuyucularından tam not alan marasgundem.com sitemizin köşe yazarlarından Araştırmacı – Yazar Ali Avgın, bir yıl aradan sonra ikinci romanı Kayıp Sevda / Yasaklı Yılların Gizemli Aşkı ile Kahramanmaraş Kitap ve Kültür fuarında okuyucularıyla buluşmaya hazırlanıyor.

 

Faruk Nafız Çamlıbel’in Han Duvarları şiirine konu olan Maraşlı Şeyh oğlu Satılmış’ın aşkını anlatan ilk romanı ile Kahramanmaraş’ın yüz yıl önceki sokaklarını, çarşılarını, Maraş Mevlevihanesini tasvirleriyle gezdiren yazarımız Ali Avgın, yeni romanında da 1935 li yılların Kahramanmaraş’ını, o dönemdeki sosyal hayatı, insan portrelerini ve roman kahramanı derviş Hacı Ağa’nın yaşadığı sır dolu aşkı, kahvenizi yudumlarken yutkunarak okuyacaksınız. Gizem dolu romanda aşkın derin ahını iliklerinize kadar hissedeceksiniz. Tıpkı bir film izler gibi o günleri hayalinizde canlandırarak en ince detaylarına kadar yaşayacak ve gözyaşlarınıza hâkim olamayacaksınız.

 

Romanın ilk imzası, Kahramanmaraş Kitap ve Kültür Fuarında olacak. Okuyucuları, ilk kez kitap fuarında kitaba ulaşabilecek. Yazarımız Ali Avgın, fuar süresince yeni romanı Kayıp Sevda/ Yasaklı Yılların Gizemli Aşkı ve Han Duvarları/Kalbe Düşen Kor, romanını imzalayacak.

 

Arka kapak yazısını sitemizin imtiyaz sahibi gazeteci Mehmet Taş yazdı.

Kitabın arka kapak yazısı ise şu şekilde;

 

Bu romanın sahifeleri arasında gezintiye çıktığınızda kendinizi bir anda, Anadolu’nun kadim şehirlerinden Maraş’ta yüz yıllık bir gönül hikâyesinin içinde bulacaksınız.

Maraş Mevlevihanesi dervişlerinden Kahveci Hacı Ağa, mensubu olduğu dergâh ile gönlünü kaptırdığı Gülizar arasında kalır…

Yasaklı yılların ibret dolu sahneleri arasında dolaşırken, sır dolu bir aşk hikâyesine tanıklık edeceksiniz. Hacı Ağa’nın lezzetli kül kahvesini, Nasuh Efendi’nin üflediği ney sesiyle zevkle yudumlayacak, Tasavvufun ruhunuza ferahlık verecek aşk esintileriyle de kendinizden geçip mest olacaksınız.

Yazarın Han Duvarları / Kalbe düşen Kor, romanında olduğu gibi, bu eseriyle de kendisinden söz ettireceğinden eminim.

BU KİTAP OKURLAR TARAFINDAN ÇOK BEĞENİLECEK

Türkiye’nin saygın yayınevlerinden biri olan Yediveren yayınları tarafından yayınlanarak satışa çıkan Kayıp sevda daha önce yayımlanan Han Duvarları / Kalbe Düşen Kor romanı kadar hatta ondan daha fazla okurlar tarafından beğenileceği kitap otoriteleri tarafından dile getirilmektedir.

Yazarımıza başarılar dileriz

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.