KSÜ, ATIK PİL TOPLAMA KAMPANYASINDA İLK 5’TE YER ALDI

KSÜ, ATIK PİL TOPLAMA KAMPANYASINDA İLK 5’TE YER ALDI
Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneğinin (TAP) Kasım 2016 – 31 Temmuz 2017 tarihleri arasında düzenlediği ‘Çevre Mühendisleri Yarışıyor’ kampanyası kapsamında KSÜ en çok atık pil toplayan ilk 5 üniversite arasında yer aldı.

Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneğinin (TAP) Kasım 2016 – 31 Temmuz 2017 tarihleri arasında düzenlediği ‘Çevre Mühendisleri Yarışıyor’  kampanyası kapsamında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) en çok atık pil toplayan ilk 5 üniversite arasında yer aldı.

KSÜ Tarım ve İletişim Öğrenci Topluluğu öncülüğünde kampanyaya destek veren KSÜ, 102 kilogram pil toplayarak en çok atık pil toplayan üniversiteler arasında ilk 5’e girdi. İlk 5’te yer alan her üniversiteden bir öğrenciye TAP tarafından 8 ay süreyle 250 TL burs verilecek.

Kampanya kapsamında KSÜ Avşar Yerleşkesindeki tüm fakültelere atık pil kutuları konularak kampanya afişleri asıldı. Ayrıca Üniversite yöneticilerine ve akademik personeline atık pil toplama kutuları dağıtıldı. Kampanya ile toplanan 102 kilogram pil, geri dönüşümde değerlendirilmek ve bertaraf edilmek üzere TAP’a gönderildi.

KSÜ Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci, kampanyayı yürüten Tarım ve İletişim Öğrenci Topluluğu Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Mücahit Paksoy ve topluluk üyelerini Rektörlük Makamında kabul ederek tebrik etti.

Üniversitemizde öğrenci ve personelin çevre duyarlılığını artıran bu proje için Tarım ve İletişim Öğrenci Topluluğuna teşekkür eden Rektör Deveci, üniversite olarak bu tür sosyal projelerin her zaman yanında yer aldıklarını ve desteklediklerini ifade etti.

KSÜ Tarım ve İletişim Öğrenci Topluluğu Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Mücahit Paksoy ise kampanyaya destek veren KSÜ yöneticilerine, akademik ve idari personel ile öğrencilere teşekkürlerini sundu.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.