KSÜ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI YAPIYOR

KSÜ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI YAPIYOR
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi kadrosunda eksik bulunan fakültelerinin ilgili birimlerinde görevlendirmek üzere sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi kadrosunda eksik bulunan fakültelerinin ilgili birimlerinde görevlendirmek üzere sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan ilanda yer alan kadroları, ilana başvuru şartlarını ve diğer ayrıntıları siz okuyucularımıza aktarıyoruz.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla bir ilan yayımladı. 

Yayımlanan personel alım ilanında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nin sözleşmeli personel alımı yapacağı duyuruldu. 

İlanda yer alan tüm ayrıntıları siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz. 

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Devlet Personel Başkanlığı'nın internet sitesi üzerinden yayımlanan ilanda önlisans ve lisans mezunu adayların başvuru yapabilecekleri pozisyonlar yer alıyor. 

İlanda göre Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Hemşire ve Sağlık Teknikeri kadrosunda personel alımı yapacak ve bu pozisyonlar için toplam 6 kişi istihdam edecek. 

ADAYLARDAN TALEP EDİLEN BAŞVURU KOŞULLARI

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvuruda bulunacak adayların aşağıda yer alan başvuru koşulları sağlamaları gerekiyor. 

İlan edilen kadrolara başvuruda bulunacak adaylardan talep edilen başvuru koşulları;

Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak, bir meslek veya sanat okulunu bitirenler en az 15 yaşını doldurmuş olmak ve Türk Medeni Kanununun 12. maddesine göre kazai rüşt kararı almış olmak, 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak. Güvenlik soruşturması ve / veya arşiv araştırması olumlu olmak.2016 KPSS (B) grubu, Lisans Mezunları için KPSSP3, Ön Lisans Mezunları için KPSSP93 puanı esas alınacaktır, Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

İLANA BAŞVURU SÜRECİ

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvuru süreci ilanın yayımlanma tarihinden itibaren 15 gün içinde yapabileceklerdir. 

İlana başvurular istenilen evraklar ile birlikte (Başvuru Formu, KPSS sonuç belgesi, özgeçmiş, diploma sureti, kimlik fotokopisi, fotoğraf, askerlik durum belgesi, ikametgah belgesi, deneyim belgesi) Avşar Yerleşkesinde bulunan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacaktır. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum