KSÜ’DE 3 Atama Birden Yapıldı

KSÜ’DE 3 Atama Birden Yapıldı
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ)  Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can tarafından akademik ve idari birimlere atama yapıldı.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ)  Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can tarafından akademik ve idari birimlere atama yapıldı.

Rektör Can, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Perihan Öztürk’ü, önümüzdeki dönemde hasta kabul etmesi planlanan Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Başhekimliğine Diş Hekimliği Fakültesi öğretim elemanı Dr. Öğretim Üyesi Hakan Kamalak’ı, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına Enver Orhan’ı atadı.

5-300.jpg

Devir teslim törenlerine bizzat katılan Rektör Can, üniversitedeki idari görev değişikliklerini bayrak yarışına benzetti. “Değişim her zaman iyidir. Görevlerini devreden hocalarımızın tecrübelerinin üzerine koyarak, bayrağı daha iyi noktalara taşıyacağız. Sürekli gelişimi sürdürmek için yeni bakış açılarıyla ilerlemek önemlidir.” diyen Rektör Can, konuşmasının devamında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Rektörlük Makamının herkese açık olduğunu ifade eden Rektör Can, “Olumlu yönlerimizi bir araya getirerek Kahramanmaraş’ı ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesini daha ileri noktalara taşıyalım. Sürtüşmeleri bir kenara bırakalım, bunlarla kaybedecek zamanımız yok. Bizi ayrıştıran yaklaşımlardan uzak duralım, birlik ve beraberliğin gücünün farkına varalım. Her yönüyle şehre örnek olma, şehrin lokomotifi olma misyonumuzu unutmayalım. Sorumluluğumuz çok ağır. Bunun bilincinde olarak daha çok çalışalım ve daha çok üretelim.” şeklinde konuştu.

6-221.jpg

Yeni görevlerine atanan isimleri tebrik eden Rektör Can, başarılarının devamını diledi.

Birimlere verdikleri katkılardan dolayı görevlerini devreden yöneticilere akademik yaşamlarında başarılar dileyen Rektör Can, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Eski Müdürü Doç. Dr. Hüsnü Aksakal’a, Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Eski Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Hüseyin Kesici’ye ve Öğrenci İşleri Eski Daire Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Alparslan Alkış’a üniversiteye sundukları katkılar için teşekkürlerini ifade etti.

7-137.jpg8-116.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.