KUPA TERAPİSİ VE ÖTEKİ SAĞLIK SULTANBEYLİ’DE İMZALANDI!

KUPA TERAPİSİ VE ÖTEKİ SAĞLIK SULTANBEYLİ’DE İMZALANDI!
Nuray Karpuzcu dün İstanbul Sultanbeyli Belediyesince düzenlenen 3.Sultanbeyli Kitap Fuarında okuyucusuyla buluştu.

 Alternatif tıp diye adlandırdığımız hacamat-kupa terapisi, sülük tedavisi, kan grubuna göre sağlıklı beslenme konularında uzman ve araştırmacı yazar Nuray Karpuzcu dün İstanbul Sultanbeyli Belediyesince düzenlenen 3.Sultanbeyli Kitap Fuarında okuyucusuyla buluştu. Sultanbeyli Belediyesi tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenen Sultanbeyli Kitap Fuarında Hayat Yayınları standında okuyucusuyla buluşan ve yoğun ilgi çeken Kahramanmaraşlı kadın yazarlarımızdan Nuray Karpuzcu okuyucularının ilgisiyle fuarda iş yoğunluğunun stresini attı.

KAHRAMANMARAŞ’IN DEĞERLERİ HER YERDE!..

Yedi Güzel insan memleketi Kahramanmaraş’ın değerleri her alanda her yerde yurdumuzun insanına ilimden irfana, edebiyattan sanata, kültürden akademik kariyere kısacası hayatın tam orta yerinde karşınıza çıkıyor. Hafta sonu 46 tv genel koordinatörü Eyüp Kadir Kılcı'nında takip ettiği kitap fuarında Kahramanmaraşlı araştırmacı yazar ve Öteki Sağlık olarak adlandırılan doğanın zengin şifa kaynağı alanında derdine şifa arayanlara şifa bulmanın reçetesini yazan, yazmakla kalmayıp bilgi ve birikimlerini kitaba dönüştüren Nuray Karpuzcu yayımladığı Kupa Terapisi ve Öteki Sağlık adlı eserleriyle dün Sultanbeyli Kitap Fuarında yoğun ilgi ve alakayla karşılandı.

Kahramanmaraşlı yazar Nuray Karpuzcu 21-22 Ekim de tarihleri arasından saat 13.00-16.00 arası Anadolu'nun En Büyük Kitap Fuarı 4.Uluslararası Kahramanmaraş Kitap ve Kültür Fuarında Hayat Yayınları standında okurlarıyla buluşacak. Okurlarına kitaplarını imzalayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.