MAHİR ÜNAL, TÜRKOĞLU FATİH SULTAN MEHMET HAN CAMİSİNİ ZİYARET ETTİ

MAHİR ÜNAL, TÜRKOĞLU FATİH SULTAN MEHMET HAN CAMİSİNİ ZİYARET ETTİ
Türkoğlu ilçesindeki ,Belediye ve kaymakamlığın düzenlemiş olduğu bayramlaşma sonrası, Kahramanmaraş'ın ikinci büyük cami olan Türkoğlu Fatih Sultan Mehmet Han camini ziyaret ederek Öğle namazını kıldı.

Kahramanmaraş Milletvekili, aynı zamanda Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Türkoğlu ilçesindeki ,Belediye ve kaymakamlığın düzenlemiş olduğu bayramlaşma sonrası, Kahramanmaraş'ın ikinci büyük cami olan Türkoğlu Fatih Sultan Mehmet Han camini ziyaret ederek Öğle namazını kıldı.

Türkoğlu Belediyesi tarafından yapımı devam eden Kültür Merkezi hakkında Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş'tan bilgiler alan Mahir Ünal Konuşmasında; Ben öncelikle bu güzel caminin yapımında emeği geçen Türkoğlu Belediye Başkanımıza, Kaymakamımıza ve Türkoğlu'nda yaşayan hayırsever iş adamlarımıza çok teşekkür ediyorum.

Camimiz, hem sanat değeri açısından, hemde mimari açıdan son derece güzel olmuş. Tabi buranın bir külliye şeklinde planlanmasıda güzel düşünülmüş, o yüzden Belediye Başkanımza teşekkür ediyorum.

ilerde Gençlik Merkezinin planlanmış olması, yan tarafında zaten bir kapalı spor tesisi var, hemen ön tarafta yüzme havuzumuz var, alt kat kreş olarak planlanmış dolayısıyla geniş bir külliye olarak burası planlanmış ve Türkoğlu'ndaki vatandaşlarımız buraya gelip hem çocuklarımızın hem gençlerimizin her yaştan vatandaşlarımızın hem sporunu yapacağı hemde kültürel olarak besleneceği bir alan oluyor. o yüzden sayın başkana çok teşekkür ediyorum dedi, diyerek konuştu.

ali_2860.jpgali_2864.jpgali_2867.jpgali_2876.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.