MHP DULKADİROĞLU TEŞKİLATI ÜYE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR!

MHP DULKADİROĞLU TEŞKİLATI ÜYE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR!
Milliyetçi Hareket Partisi Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı Üye Kayıt Bürosu açtı.

Milliyetçi Hareket Partisi Dulkadiroğlu İlçe teşkilatı, İlçe Başkanı Mustafa Akpınar'ın yoğun emek ve gayret ile birlikte genişlemeye devam ediyor. 

Son zamanlardaki yüzlerce kişiyi teşkilata kazandıran Mustafa Akpınar, 1200 olan üye sayısını 5000'e çıkarmak için çalıştıklarını dile getirdi.

1-20180121162243.jpg

Akpınar yaptığı açıklamada, "Üye sayımızı gün geçtikçe arttıyor, çalmadık kapı bırakmıyoruz. Teşkilatta ki üye sayımızı gün geçtikçe arttıyoruz. Her an seçime girecekmişiz gibi hazırlık yapıyor Milliyetçi Hareket Partisini bölgemizde 1. parti yapmaya çalışıyoruz." Dedi.

Çalışmaların devam edeceğini üye kayıt bürosunun da bu çalışmalardan biri olduğunu belirten Akpınar, Dulkadiroğlu bölgemizde Mahalle ve köylerde partimize ve MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'ye büyük teveccühü olduğunu vurguladı. 

2-20180121162243.jpg

MHP Dulkadiroğlu ilçe teşkilatı üye kayıt bürosu açılışı; Ülkü Ocakları İl Başkanı Hüseyin Kayış, İl yöneticileri, Dulkadiroğlu Ülkü Ocakları İlçe başkanı Ali Tufan, ve çok sayıda partilililerle  gerçekleştirildi .

3-20180121162243.jpg

4-517.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.