MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI MEMUR ALIMI YAPIYOR 

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI MEMUR ALIMI YAPIYOR 
Milli Eğitim Bakanlığı yayımladığı bir ilan ile memur alımı yapacağını duyurmuştu.

Milli Eğitim Bakanlığı yayımladığı bir ilan ile memur alımı yapacağını duyurmuştu. MEB tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvuru süreci 19 Şubat itibariyle başlayacak. Milli Eğitim Bakanlığı'nca alım yapılacak kadrolar, başvuru yapacak adayların dikkat etmeleri gereken hususlar ve diğer detayları siz okuyucularımıza haberimizde aktarıyoruz.

Milli Eğitim Bakanlığı, Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla bir ilan yayımlayarak memur alımı yapacağını bildirmişti. 

Bakanlığın ilgili birimlerinde görevlendirmek üzere alımı yapılacak personel alım ilanlarında tek bir kadrodan alım yapılacağı açıklanmıştı. 

MEB tarafından yayımlanan ilana dair detaylar şöyle, 

MEB PERSONEL ALIMI YAPIYOR

Milli Eğitim Bakanlığı'nca Devlet Personel Başkanlığı'nın internet sayfası üzerinden yayımlanan personel alım ilanına adaylar Kamu Personeli Seçme Sınavı puan esasına göre başvurularını yapacaklar. 

İlan metninde yer alan kadro bilgilerine göre, MEB Bilişim Personeli pozisyonu için 16 kişi istihdam edecek. 

MEB PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Devlet Personel Başkanlığı'nca adaylara duyurulan personel alım ilanında adaylar Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan başvuru şartlarını sağlamaları gerekiyor. 

Bilişim Personeli pozisyonuna özel belirlenen başvuru şartlarını siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz. 

MEB personel alım ilanına başvuruda bulunacak adaylar, devlet kurumlarına memur alımlarında aranan genel başvuru şartlarını sağlamak zorundular. Bu şartlar arasında, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, görevini düzenli yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak ve güvenlik soruşturması sonucu olumlu olmak koşulları bulunuyor. 

Bu şartların yanı ilanda açıklanan alım yapılacak unvana göre belirlenen KPSS ve YDS şartına ilişkin şu madde yer alıyor. 

''22 Mayıs 2016 ve 21 Mayıs 2017 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda alınan KPSSP3 puanının yüzde yetmişi (KPSS puanı olmayan veya belge ibraz etmeyen adayın KPSS puanı 70 (yetmiş) olarak dikkate alınır) ile YDS veya buna denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen puanın yüzde 30 (otuz) unun toplamı esas alınarak (YDS veya dengi puanını ibraz etmeyenlerin yabancı dil puanı 0 (sıfır) olarak hesaplanacaktır.)''

İLANA BAŞVURU SÜRECİ 19 ŞUBAT TARİHİNDE BAŞLIYOR

Milli Eğitim Bakanlığı sözleşmeli Bilişim Personeli alım ilanına başvurular 19 Şubat tarihi itibariyle başlayacak. İlana son başvuru tarihi ise 23 Şubat olarak ilan edilmiş. İlana başvuruda bulunacak adaylar, başvuru detaylarını aşağıda yer alan bağlantı aracılığıyla görüntüleyebilir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.