MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI 496 SİVİL MEMUR ALIMI YAPIYOR

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI 496 SİVİL MEMUR ALIMI YAPIYOR
Milli Savunma Bakanlığı yayımladığı ilanı ile Milli Savunma Üniversitesi dahil olmak üzere KPSS puanı ile en az lise mezunu toplam 496 sivil memur alımı yapıyor.

Milli Savunma Bakanlığı yayımladığı ilanı ile Milli Savunma Üniversitesi dahil olmak üzere KPSS puanı ile en az lise mezunu toplam 496 sivil memur alımı yapıyor. Peki başvurular ne zaman sonra erecek?

Milli Savunma Bakanlığı günler öncesinde Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi üzerinden bir ilanını yayımladı. Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresinde yer alan ilanlar bölümünde yayımlanan ilanda Milli Savunma Üniversitesi 100 memur alım ilanı da belirtildi.

Milli Savunma Üniversitesi 100 memur alım ilanı ve Milli Savunma Bakanlığı 396 sivil memur alım ilanının detaylarını ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. Milli Savunma Üniversitesi 100 memur alım ilanının detayları şöyle:

MSÜ 100 MEMUR ALIM İLANI

Milli Savunma Üniversitesi 100 memur alım ilanı için başvuru yapacak olan adayların "657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde belirtilen genel ve özel şartlara sahip olmak, Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi görevlerde çalışıyor olmamak, Sözleşmeli subay, sözleşmeli astsubay, uzman erbaş veya sözleşmeli er olarak sözleşmesi feshedilmiş veya halen çalışıyor olmamak, Memur Olur raporu almış olmak, Bakanlar Kurulu Kararları ve mahkeme kararlarınca terör örgütü olarak kabul edilmiş tüm terör örgütleri ile herhangi bir irtibatı veya iltisakı bulunmamak, Her bir kadro unvanı için belirlenen niteliklere sahip olmak" şartlarına haiz olmaları gerekmektedir.

BAŞVURU DETAYLARI

Milli Savunma Üniversitesi 100 memur alım ilanına başvuru yapacak olan adaylar başvurularını 12 Şubat 2018 tarihine kadar gerçekleştirebileceklerdir. Başvurular Milli Savunma Üniversitesinin resmi web adresi üzerinden yapılabilmektedir.

MSB 396 MEMUR ALIM İLANI

Milli Savunma Bakanlığı 396 sivil memur alım ilanında unvanlara göre lise, ön lisans ve lisans düzeyinde eğitim seviyesi aranmakla beraber unvanlara göre KPSS şartı da aranmaktadır. Bu eğitim seviyesi ve KPSS şartının detaylarını aşağıdaki başvuru kılavuzunda yer alan tablolar aracılığı öğrenebilirsiniz. Bunun yanı sıra Milli Savunma Bakanlığı 396 sivil memur alım ilanına başvuru yapacak olan adayların T. C. vatandaşı olmaları ile beraber herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda 657 tabi olarak çalışmıyor olmaları gerekmektedir.

BAŞVURU DETAYLARI

Milli Savunma Bakanlığı memur alım ilanına başvuru yapacak olan adaylar başvuruların "https://pertem.kkk.tsk.tr/01Basvuru/memur2017/kimlikBilgileri.aspx?ssid=6e5a99d6-3ca7-40f8-a92f-3337465ab341&tid=55" web adresi üzerinden 12 Şubat 2018 tarihine kadar gerçekleştirebileceklerdir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.