MUHTARLARIN AYVALI ARITMA TESİSİNE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

MUHTARLARIN AYVALI ARITMA TESİSİNE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
Kahramanmaraş merkezde görev yapan muhtarların KASKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Ayvalı İçme Suyu Arıtma Tesisi gezileri devam ediyor.

Kahramanmaraş merkezde görev yapan muhtarların KASKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Ayvalı İçme Suyu Arıtma Tesisi gezileri devam ediyor.

Onikişubat Muhtarlar Dernek Başkanı Barbaros Mahalle Muhtarı Mehmet Yanık öncülüğündeki muhtarlar heyetine KASKİ Genel Müdürü Mustafa Uzunlar tarafından şehrin içme suyunun bir kısmının karşılandığı ve su kalitesinin takibinin yapıldığı Ayvalı İçme Suyu Arıtma Tesisinde tesisin işleyişi ve suyun kalitesinin korunması amacıyla yapılan çalışmaları anlatıldı. Daha sonrasında laboratuvar ortamında KASKİ kimyagerlerinin suda yaptıkları analizleri inceleyen muhtarlar çalışmaları ilgi ile takip ettiler.

 Onikişubat Muhtarlar Dernek Başkanı Barbaros Mahalle Muhtarı Mehmet Yanık inceleme gezisinden duydukları memnuniyeti dile getirerek şu açıklamalarda bulundu: ‘’ KASKİ su arıtma tesisini muhtarlarımızla beraber ziyaret ettik. Hakikaten temiz bir ortamda vatandaşlarımız su içiyor. Bizleri buraya davet eden Genel Müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Arkadaşlar bizlerin önünde sulardan analiz yaptılar. Sularımız çok temiz, rahatlıkla içebilirsiniz.’’dedi.

Onikişubat Karamanlı Mahalle Muhtarı Ziya Çetinaslan ziyaretin ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:’’ Vatandaşlarımızın su konusunda müsterih olmaları açısından bizler mahalle temsilcileri olarak bizzat burada gözlemleri yaptık. Gerçekten yapılan analizlerde hiçbir bakteriye rastlanmamıştır. Mahalle sakinlerimiz müsterih olsun ve su ile ilgili dedikodulara inanmasınlar. Bizler gözümüzle gördük, yaşadık. Bu başarılı çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç ve ekine teşekkür ediyoruz.’’dedi.

2-20180117163046.jpg3-20180117163050.jpg4-515.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.