MUSTAFA BAL KİMDİR?

MUSTAFA BAL KİMDİR?
1981 yılında Andırın da doğdu. Kahramanmaraşlı yazar.

1981 Andırın doğumlu olan Andırınlı yazarımız Mustafa Bal, ilk ve ortaöğretimi andırında tamamladıktan sonra lise eğitimini Vakıflar Öğrenci Yurdunda kalarak Kahramanmaraş İbrahim Çalık Lisesinde tamamladı.

1997 yılında Gaziantep Üniversitesi MYO Kontrol Sistemleri Teknolojisi, 2007 yılında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Kimya Bölümü, 2010 yılında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Kimya Anabilim Dalında Yüksek Lisans,2012 yılında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Eğitim Fakültesinden Formasyon eğitimi gördü. Halen Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği son sınıfta okumaya devam ediyor.

Zonguldak Valiliğinde başlayan memurluk hayatı, Kahramanmaraş Valiliğinde 6 yıl ardından Bayburt Valiliğinde 2 yıl görev yaptıktan sonra Osmaniye’de görevine devam etmektedir. Osmaniye Valiliği 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğünde Teknisyen olarak görev yapıyor. Evli, 1 kız ve 1 oğlu var.

Mustafa Bal’ın ‘Yetim adlı romanını, Yetim kalan bir kız çocuğunun yaşadığı olaylar dizisini anlatıyor. Akıcı ve alışılmışın dışında bir yaklaşımla anlatılan romanda “Kimsesiz kalan her çocuğun sonu kötü olur” düşüncesinin aksine, yaşadığı kara günlerin ardından kahramanımızın hayatı gün geçtikçe daha da güzelleşmeye başlıyor…

Kitabın arka kapağında;

“Adım Melek

Benim babam ben doğmadan ölmüş, babamı hiç tanımadım.

Onun hiç bilmediğim kokusuna hasretim.

Bir kez olsun “Babam…” diyerek boynuna sarılmak için neler vermezdim.”

Yetim gülerse, tüm dünya güler!..

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.