Öğrencilere Gaziantep Hayvanat Bahçesine Gezi Düzenlendi

Öğrencilere Gaziantep Hayvanat Bahçesine Gezi Düzenlendi
Türkoğlu Belediyesi, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında başarılı olan öğrencilere Gaziantep Hayvanat Bahçesine gezi düzenledi.

Türkoğlu Belediyesi, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında başarılı olan öğrencilere Gaziantep Hayvanat Bahçesine gezi düzenledi.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, “Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş ( TEOG)  sınavında başarılı olan öğrencilerimizi tebrik ediyor, hayat boyu başarıların devamını diliyorum. Türkoğlu Belediyesi olarak eğitime her daim desteklerimizi esirgemedik. Çocuklarımıza, gençlerimize, eğitimsel destek başta olmak üzere kültürel, sanatsal ve sportif desteğe devam ediyoruz. Güçlü Türkiye’mizin teminatı çocuklarımız, gençlerimiz. Gençlerimize yönelik bir projeyi daha hayata geçirdik. TEOG sınavında başarılı olan öğrencilerimize Gaziantep Hayvanat Bahçesine gezi ve değişik yerlerinin görme imkânı sağladık. Yine öğrencilerimiz için Çanakkale gezileri düzenliyoruz.

Biz, çocuklarımızın, gençlerimizin sadece teorik olarak yetişmelerinin yanında ülkemizin güzelliklerinde neler olduğunu görmelerinizi istiyoruz.” Dedi.

Milli Eğitim Müdürü Hacı Bozdoğan ise; “Birinci TEOG’ da belli oranda bir performans gösterdiniz. Biz bundan dolayı başarılarınız tebrik ediyoruz. İnşallah bundan sonra da başarılar sağlarsınız. Sizin bu başarılarınızı biz ödüllendirmek istedik. Belediye Başkanımız bizdeler bu konuda ciddi bir destek veriyor. Bu birinci gezimizi inşallah bu 8. Sınıflar için planladık. Sonra ikinci gezimizi ilkokul öğrencilerimiz için, daha sonra ise lise öğrencilerimiz için planlamayı Belediye Başkanımızla beraber yaptık. Belediye Başkanımıza sizlerin yanında teşekkür ediyorum, çünkü kültürel ve böyle gezi amacıyla yapmış olduğumuz programlarda bizleri son derece destekliyor.” diyerek konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.