ÖĞRETMENLER ANISINA FİDAN DİKİLDİ

ÖĞRETMENLER ANISINA FİDAN DİKİLDİ
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, Kahramanmaraş’ta görev yapan tüm öğretmenler anısına fidan dikti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, Kahramanmaraş’ta görev yapan tüm öğretmenler anısına fidan dikti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Tema Vakfı işbirliği ile 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen programa Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt ile diğer bürokratlar, öğretmenler, öğrenciler ve Tema Vakfı yetkilileri katıldı.

24 kasım Öğretmenler Günü anısına fidan dikiminin ardından bir açıklama yapan Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan:  “Çevrenin korunması yeşilin korunması, ağaçlandırma faaliyetleri aslında en iyi kutlama mesajı. Yeni nesillere aktarılacak en önemli en sağlıklı çevreyle birlikte bir miras. Bu vesile ile Öğretmenler günümüzü tekrar tebrik ediyoruz. Büyükşehir Belediyemizin böyle çevreyi iyileştirme, alt yapıyı iyileştirme, yeşil alanı koruma, yeşil alanı iyileştirme ve fazlalaştırma yönündeki faaliyetleri fevkalade fazla. Bunu ayrıca Öğretmenler günüyle birleştirmesi ayrı bir anlam ifade ediyor. Öğretmenlerimiz yeni nesillerimiz. Bunların bu güzel günlerini bu fidanlarla geleceğe meyve verecek ağaçlarla kutlamak ayrı bir anlam ayrı bir önem ifade ediyor. Bu vesile ile tekrar hem Büyükşehir Belediyemizi tebrik ediyoruz. Belediye Başkanımız başta olmak üzere tüm ekibiyle beraber, şehrimizi güzelleştirip, şehrimize böyle imkanlar sundukları için.  Bütün öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz. Yeni ve bütün öğrencilerimize yapmış oldukları fedakarlıktan dolayı günlerini kutluyoruz” dedi.

Daha sonra bir açıklama yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ise: “24 Kasım Öğretmenler Günü çok önemli. Öğretmenleri unutursak geleceğimizi unuturuz. Öğretmenlerimiz genç fidanlarımız memleketimizin ve Aziz Milletimizin geleceği için yetiştirmekteler. Milletimizin geleceğini inşa etmekteler. Ben her zaman söylüyorum. Bizim zengin petrol kaynaklarımız, doğalgaz kaynaklarımız yok. Bizim en büyük sermayemiz insanımız. Sosyal sermayesi beşeri bir sermayesi olan bir milletiz. Onun için eğitim çok önemli, öğretmenlerimiz çok önemli. Onlar bizim geleceğimizi inşa etmekteler. Genç fidanları yetiştirmekteler ve büyük ormanlara dönüşmekte. Biz de burada onların anısına, Kahramanmaraş’ta görev yapan tüm öğretmenlerimizin anısına bu fidanları dikiyoruz. İnşaallah her 24 Kasım’da buraya fidan dikmeye devam edeceğiz. Çünkü burası 15 Temmuz Millet Bahçesi. Çok anlamlı bir yer olduğunu düşüyoruz. Başta Sayın valimiz olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür ediyor, öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü tekrar tebrik ediyoruz” diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt ise böylesine anlamlı bir günde bu programı düzenleyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Tema Vakfına tüm eğitim camiası ve öğretmenler adına teşekkür etti.

img_0788.jpgimg_0798.jpgimg_0794.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.