ONUR ERDİ KİMDİR?

ONUR ERDİ KİMDİR?
1984 yılında Kahramanmaraş’ta doğdu. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı.

1984 yılında Kahramanmaraş’ta doğdu. Orta ve lise öğrenimini Kahramanmaraş Çukurova Elektrik Anadolu Lisesinde tamamladı. Lisans eğitimini 2007 yılında Kayseri Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünde 3,5 yılda başarı ile tamamladı.

2007-2008 yılları arasında İskur Grupta; Makine Bakım Mühendisi olarak çalıştı.

2008-2009 yılları arasında Kahramanmaraş Belediyesi Etüt Proje Şube Müdürlüğünde; Proje Mühendisi, Yapım İşleri İhale Hazırlama Mühendisi ve Yapım İşleri Kontrol Mühendisi olarak çalıştı.

2009-2013 yılları arasında Kahramanmaraş Belediyesi Fen İşleri Şube Müdürlüğünde; Asfalt ve Beton Parke Üretimi Şantiyesi, Yol Yapımı için Araç ve İş Makinesi Sevkiyatı Şantiyesinde Şantiye Şefi olarak çalıştı.

2011-2013 yılları arasında Konya Selçuk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Makine Mühendisliği Ana Bilim Dalında Yüksek Lisans Eğitimini yaptı.

2013-2014 yılları arasında Kahramanmaraş Belediyesi Fen İşleri Şube Müdürlüğünde; Müdür Yardımcısı olarak çalıştı.

2014 yılı Nisan ayında Kahramanmaraş Belediyesinin Büyükşehir Belediye statüsü kazanması ile birlikte Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinde Fen İşleri Şube Müdürü olarak görevlendirildi.

2014 yılı Temmuz ayında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclisinin Kararı ile yeni kurulan Yol Yapım Onarım Şube Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak görevlendirildi. Yol Yapım Onarım Şube Müdürlüğü kuruculuğu görevini üstlenip 2016 yılı Mart ayına kadar Şube Müdürü olarak çalıştı.

2016 yılı Mart ayında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisinin kararı ile yeni kurulan İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğünde; Şube Müdürü olarak görevlendirildi.

2016 yılı Aralık ayında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Şube Müdürlüğünde; Şube Müdürü olarak görevlendirildi.

2017 yılı Ağustos ayında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Fen İşleri Dairesi  Başkanı olarak görevlendirildi ve halen bu görevi sürdürmektedir.

İş Güvenliği Uzmanı, Enerji Yöneticisi ve Ceza/Hukuk Mahkemeleri Bilirkişisi olup İngilizce bilmektedir.

Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.