OYUNCAKLARINI PAYLAŞIYOR DOSTLUK KÖPRÜSÜ KURUYORLAR

OYUNCAKLARINI PAYLAŞIYOR DOSTLUK KÖPRÜSÜ KURUYORLAR
Doğukent mahallesinde bulunan Yaşar Gölcü İlkokulu anasınıfı öğrencileri “Dostluk” değerini çok güzel bir etkinlikle ele aldılar.

Doğukent mahallesinde bulunan Yaşar Gölcü İlkokulu anasınıfı öğrencileri “Dostluk” değerini çok güzel bir etkinlikle ele aldılar.

Okul müdürü Bekir Güneşlice ve müdür yardımcısı Zahide Karaköse’nin koordinesiyle ve anasınıfı öğretmeni Safura Akkurt Çot’un organizasyonuyla  “Oyuncağımı Paylaşıyorum Projesi” başlatıldı.  Başlatılan bu proje ile Şırnak’ın İdil ilçesindeki Anafartalar İlkokulu’nun anasınıfı kardeş sınıf olarak belirlendi. Miniklerimiz  ve aileleri getirdikleri ve heyecanla paketledikleri hediyeleri kardeş sınıftaki arkadaşlarına gönderdiler.

img-20180220-wa0004.jpg

Okul Müdürü Bekir Güneşlice, ‘ Her güzel şeyin tohumu çocuklukta atılır. Bu yüzden çocuklarımızın değerlerimizi kazanmalarını çok önemsiyor ve bu yönde gayret gösteriyoruz. Başlatmış olduğumuz bu projeyle amacımız dostluk, güvenilirlik ve arkadaşlık değerlerini öğrencilerimize yaparak, yaşayarak öğretmektir. Emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize çok teşekkür ediyorum’ dedi.

Müdür Yardımcısı Zahide Karaköse: ‘ Bizler bu projeyle uzakları yakın ediyor, minik gönüller arasında dostluk köprüsü oluşturuyoruz. Destek olan herkese çok teşekkür ediyorum.’ dedi.

img-20180220-wa0006.jpg

Anasınıfı öğretmeni Safura Akkurt Çot, ‘Oyuncağımı Paylaşıyorum Projesi için çocuklarla birlikte velilerimizden oyuncaklar istedik. Hepsini çocuklarla beraber paketledik.  Öğrencilerimiz duygu ve düşüncelerini resimlere döktüler ve hediyelerin içine yerleştirdiler. Şimdi hediyelerimizi ihtiyacı olan okulumuza göndermek üzere PTT’ye gidiyoruz.’ dedi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.