ÖZDEMİR; “BEŞ İLÇE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

ÖZDEMİR; “BEŞ İLÇE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Ak Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, Şekerdere yolu üzerindeki il başkanlığında yaptığı basın toplantısında beş ilçe başkanına teşekkür ederek, ilçe kongrelerine yeni arkadaşlarımızla gideceğiz,” dedi.

Ak Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, Şekerdere yolu üzerindeki il başkanlığında yaptığı basın toplantısında beş ilçe başkanına teşekkür ederek, ilçe kongrelerine yeni arkadaşlarımızla gideceğiz,” dedi.

     Onikişubat ve Andırın ilçe kongrelerinin yapılmasından sonra merak konusu olan diğer ilçe kongre sürecinin başlaması üzerine bir basın toplantısı yapan Ak Parti Kahramanmaraş İl başkanı Ahmet Özdemir: “ Çağlayancerit İlçe Başkanımız Veli Çetinkaya partimizin 3 dönem tüzüğüne takıldı.. Elbistan İlçe Başkanımız Yunus Kaan Kısa 8 yıldır başarı ile yaptığı görevini burada noktalıyor, Nurhak İlçe Başkanımız Baki Kurt gerçekten zor şartlar altında başarılı bir görev yaptı.. Göksun İlçe Başkanımız Mehmet Akif Bolat, ve Ekinözü İlçe Başkanımız Bünyamin Şakalar , güzel hizmetlere emek verdiler kendilerine teşekkür ediyorum, “ dedi.

      5 ilçe başkanı ile basın mensuplarının karşısına geçen Ahmet Özdemir: “ Bunlar benim yol arkadaşım, dava arkadaşım, ancak partimizin ve genel merkezin bir yol haritası var bu sebeple bazı arkadaşlarımızı dinlenmeye çekiyoruz, bu demek değil ki önümüzdeki dönemde görev vermeyeceğiz, demek değildir.

ak-parti--(3).jpg

     2019 seçimleri öncesinde ilçe kongrelerimizi, il kongremizi yaparak büyük kongremizi yaparak seçimlere daha güçlü bir şekilde hazırlanacağız,” dedi..

      Bir gazetecinin hakkında şok şikayet alınan belediye başkanları da değişecek mi ? sorusu üzerine Başkan Özdemir: “ Bildiğiniz gibi İlçe başkanlarımıza siz şurada otur yeni ilçe başkan adayımız bu kişi diye biliyoruz, ama belediye başkanını görevden alma gibi bir yetkimiz yok, onlara da 2019 seçimlerinde emekleriniz için teşekkür ederiz, biz bundan sonra belediye başkan adayımız şu kişi diyerek onlara da o zaman teşekkür edeceğiz,” dedi.

     Çağlayancerit ilçe başkanı Veli Çetinkaya

     Elbistan ilçe başkanı Yunus Kaan Kısaca

     Nurhak ilçe başkanı Baki Kurt

     Göksun ilçe başkanı Mehmet Akif Bolat

     Ekinözü İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar             

     İlçe başkanları yaptıkları konuşmada : “ Biz partimizin neferiyiz, bize ne görev verilerse onu yaparız, yeni gelecek arkadaşımıza da yardımcı oluruz, bugünden sonra partimizin çaycılığını bile yaparak reisimiz başkomutanımız Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hizmetinde olmaya devam edeceğiz,” dedi.

     Basın mensuplarını sorularını cevaplandıran ilçe başkanları: “ Yeni gelecek olan arkadaşlarımıza görevi devir etmeye hazırız, kongremizi yapar görev onlara bırakırız, bizde kırılma veya küsme olmaz, bir partimizin bir neferi olarak çalışmaya devam ederiz..

     Sayın Cumhurbaşkanımızın, Mahir Ünal’ın, Ahmet Özdemir il başkanımızın yol arkadaşı olmak bizim için bir şereftir.. bize ne görev verilerse biz onu yapmaya hazırı,” diyerek teşekkür ettiler..

     Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir: “ İlçe başkanlarımıza teşekkür ediyorum, bu teşekkür her şey bitti şeklinde yorumlanmasın, biz eski yeni harman yaparak çalışan bir partiyiz, önümüzdeki dönemde bu başkanlarımız bir başka görevde karşınıza çıka bilirler.. bu kardeşlerimiz partimizin üyesi ve sahada olan kardeşlerimizdir. Bugün hizmetlerine teşekkür ediyorum, yarın yeni görevde buluşmak dileği ile ,” dedi..

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.