PAZARCIK BELEDİYE AKSU SPOR ATAĞA GEÇTİ

PAZARCIK BELEDİYE AKSU SPOR ATAĞA GEÇTİ
Pazarcık Derbisinde Pazarcık Belediye Aksu Spor, Pazarcık Kartalkaya Spor karşısında 1-0’lık skorla galip ayrılmasını bildi.

Pazarcık Derbisinde Pazarcık Belediye Aksu Spor, Pazarcık Kartalkaya Spor karşısında 1-0’lık skorla galip ayrılmasını bildi.

Kahramanmaraş 1. Amatör B gurubunda mücadele eden Pazarcık Belediye Aksu Spor, Pazarcık Kel Celal Tekşen Stadyumunda Pazarcık Kartalkaya Spor ile karşı karşıya geldi.

Saat 13.00’da başlayan karşılamaya Pazarcık Belediye Aksu Spor, Sezer Karapınar, Müslüm Kabaardıç, Hilmi Ataç, Cuma Ali, Ali Birbalta, Erdil Çakıcı, Osman Yıldırım, Uğur Sarıkaya, Pehlül Geçici, Ramazan Şerif Batuk ve Ahmet Can Kocahal ilk 11’i ile sahaya çıktı.

Pazarcık Kartalkaya Spor ise Fatih Dilik, Velican Karataş, Mustafa Erdoğan, İsa Çicek, Celal Erdem, Enes Yasin Yolcıneli, Önder Elik, Hasan Ölcülü, Muhammet Karabörk, Aykut Gündeşli ve Veysel Gökburun ilk 11’i ile sahaya çıktı.

Karşılaşmayı Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Kahramanmaraş TFF İl Temsilcisi Ali Kazancı, İlçe Emniyet Müdürü Erdal Murat Balsu, Pazarcık Esnaf ve Sanatkaarlar Odası Başkanı Kemal Salim, Pazarcık Belediye Aksu Spor Kulübü Başkanı Cemalettin Nadir Aras, Aksu Spor Kulübü yönetimi, Pazarcık Kartalkaya Spor Kulübü yönetimi ve sporseverler yakından takip etti.

Maçın başlama düdüğü ile birlikte, iki takımın etkili atakları sonucu gol çıkmazken, 34. dakikada sahneye çıkan Pazarcık Belediye Aksu Sporlu oyuncu Pehlül Geçici, maçın ilk golünü atarak takımını 1-0 öne geçirdi. 1-0 geriye düşen Pazarcık Kartalkaya Spor devre arasına 1-0 yenik ayrıldı.

İkinci 45.dakikanın başlaması üzere iki takımda etkili atakları sonucu gol çıkmazken, maçtaki etkili atakları ile dikkatleri üstüne çeken Pazarcık Belediye Aksu Spor ilerleyen dakikalarda karşılaşmadan başka gol bulamadı ve karşılaşma Pazarcık Belediye Aksu Spor’un 1-0’lık üstünlüğü ile son buldu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Pazarcık Aksu Spor Kulübü Başkanı Cemalettin Nadir Aras; “Güzel bir Pazarcık derbisinde Pazarcık Kartalkaya Spor ile karşılaştığımız maçta 1-0’lık güzel bir galibiyet ile ayrıldık. Çok şükür takımımız, teknik kadromuz çok iyi. Hedefimiz ilçemizi en güzel şekilde burada temsil ettikten sonra, Bal Liginde temsil etmek olacak. Bu zorlu karşılaşmada bizleri yalnız bırakmayan Pazarcık Belediye Başkanımız Sayın Yakup Hamdi Bozdağ ve Pazarcık Belediye Aksu Spor’lu taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.