POLİSİ GÖRDÜ, CAMA ÇARPTI, PARALAR SAÇILDI

POLİSİ GÖRDÜ, CAMA ÇARPTI, PARALAR SAÇILDI
Denizli'de maskeli ve bıçaklı gaspçı, 15 bin TL çaldığı marketten çıkarken karşısında polisi görünce neye uğradığını şaşırdı.

Denizli'de maskeli ve bıçaklı gaspçı, 15 bin TL çaldığı marketten çıkarken karşısında polisi görünce neye uğradığını şaşırdı. Polisten kaçmak için tekrar markete girmeye çalışan gaspçı bu defa marketin camına çarpıp yere düştü. Paralar etrafa savrulurken bıçaklı gaspçı polis tarafından suçüstü yakalandı.

Olay, dün gece saat 22.00 sularında Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Devrim Caddesi üzerindeki bir markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evine gitmekte olan 16 yaşındaki bir çocuk, elinde bıçaklı maskeli bir kişinin markete girdiğini görünce, duruma polise bildirdi. Başında maske olan ve elinde ekmek bıçağı bulunan Yusuf B. (26), kasiyerden yaklaşık 15 bin TL'yi bıçakla gasp edip kaçmak istedi. Gaspçı, marketin çıkışında karşısında Asayiş Şube Müdürlüğü resmi ekipleri görünce ne yapacağını şaşırıp, marketin içine kaçmaya çalıştı. Gaspçı, marketin camına çarpınca, gasp ettiği paralar ve elindeki bıçak etrafa saçıldı. Suçüstü yakalanan gaspçıya kelepçe takıldı.

Olay yerine takviye ekiplerinin gelmesiyle, inceleme yapıldı. Suçüstü yakalanan gaspçı Yusuf B., gözaltına alınarak Çınar Polis Karakoluna götürüldü.

(Medeni Topaloğlu/İHA)

POLİSİ GÖRDÜ, CAMA ÇARPTI, PARALAR SAÇILDI

POLİSİ GÖRDÜ, CAMA ÇARPTI, PARALAR SAÇILDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.