Adalet Bakanlığı'ndan Skandal Uygulama

Adalet Bakanlığından Skandal Uygulama
Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın otopsi raporu ile ilgili Adli Tıp Kurumu Başkanı Haluk İnce basın açıklaması yaptı.

 

Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın otopsi raporu ile ilgili Adli Tıp Kurumu Başkanı Haluk İnce basın açıklaması yaptı. Fakat İnce, açıklamasını komünist ülkelerde bile görülmeyecek biçimde sadece devlet medyasına yaptı...

Bugün bir gazetede çıkan habere göre ölümü şüpheli bulunarak mezarı açılan 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’dan alınan örnekler üzerinde yapılan ilk incelemede, zehirlenme bulgularına rastlanıldığı öne sürüldü. Haber üzerine Ahmet Özal da babasının zehirlendiğini 18 yıldır bildiği açıklamasını yaptı.

Tartışmalar üzerine Adli Tıp Kurumu Başkanı Prof. Dr. Haluk İnce, Adalet Bakanlığı yetkilileriyle yaptığı görüşmeler sonucunda bugün saat 10.00’da bir basın toplantısı düzenleyeceklerini söyledi. Prof. Dr. Haluk İnce’nin Özal’ın vücudundaki incelemenin ilk sonuçlarını paylaşması bekleniyordu.

Fakat örneğine Komünist ülkelerde bile rastlanmayan bir uygulama ile açıklama sadece devlet medyasına yapıldı. Bu çifte standarta anlam veremeyen medya mensupları bunun bir örneğinin dünyanın hiç bir yerinde görülemeyeceğini belirttiler.

Açıklamalarının ardından bu çifte standart ile ilgili basın mensuplarının sorularına Prof. Dr. Haluk İnce, sadece "Haklısınız ve çok acelem var gitmek zorundayım. Bakanlığın bir toplantısına yetişmem gerekiyor." cevabını verdi.

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.