AK Parti Narlı teşkilatı kenetlendi

AK Parti Narlı teşkilatı kenetlendi
Mayıs-Haziran ayında tamamlanacak olan il kongresi öncesi beldeler teşkilatlarını belirlerken, bu halkaya son eklenen Narlı AK Parti teşkilatı oldu.

Önümüzdeki yıl ocak ayında başlayan merkez ilçe, akabinde muhtemelen Mayıs-Haziran ayında tamamlanacak olan il kongresi öncesi beldeler teşkilatlarını belirlerken, bu halkaya son eklenen Narlı AK Parti teşkilatı oldu.

4 Aralık’ta yapılan genel kurulda, aslen Bertizli olup, Narlı da nakliyecilik (öğrenci servisi) yapan tanınmış işadamı Mustafa Yenigül teşkilat başkanı seçilince, AK Parti Pazarcık İlçe Başkanı İ.Mesut Ganidağlı, Narlı belde teşkilatının 3. olağan genel kurulunun huzurlu, sakin ve nezih bir ortamda geçtiğini belirterek, “Yeni yönetim, hepsi de birbirinden değerli arkadaşlarımızdan oluşuyor, başarılı olacaklarına inanıyorum” derken, Narlı beldesinin konumu itibariyle günden güne daha çok önem kazandığına dikkat çeken Narlı Teşkilat Başkanı Mustafa Yenigül, Narlı’nın yerli ve yabancıların yatırım için uğrak, hatta cazibe merkezi olduğunu, olacağının altını çizerek, “Beldemiz iki büyük ve gelişmiş şehir arasında köprü görevi görüyor. Tam kavşak noktasındayız. Bu saatten sonra daha iddialı çalışıp, bize inananları, bize güvenenleri, bize teveccüh gösterenleri mahcup etmeden, beldede insan ve parti ayırımı gözetmeden, herkesi kucaklayacak çalışmalar içinde olacağız” dedi.

1.20111220151159.jpg

AK PARTİ SİNERJİ YARATIYOR 

Başkan Yenigül, yeni yönetimi ile bir araya geldiğinde, Kimlik Gazetesi’ne yaptığı açıklamada; “Partimiz ve bizler, 2014 yılında yapılacak olan mahalli seçimler için şimdiden start verdik bile. İnanıyorum ve umuyorum, 2014’de yapılacak mahalli seçimlere büyükşehir olarak girecek Kahramanmaraş’ı olduğu kadar beldemizi ide h ak ettiği yere taşımak için, bütün arkadaşlarımla birlikte, ele birliği ile beldemizi layık olduğu yere taşıyacağız” diye konuştu. 

Yenigül son olarak, belde teşkilatının kurulmasında kendilerine destek olan Pazarcık İlçe Teşkilat Başkanı Mesut Ganidağlı’ya teşekkür ederken, teşkilat yapısının oluşmasından sonra arayıp başarılar dileyen, her zaman yanlarında olacaklarının haberini veren AK Parti İl Başkanı Fatih Erkoç ve Merkez İlçe Başkanı Necati Okay’a teşekkür etti.

Yenigül ayrıca, Adalet Bakan Yardımcısı olan siyasetin marka ismi Av.Veysi Kaynak’a da başarı dileklerini göndermeden yapamadı.

AK PARTİ NARLI BELDE TEŞKİLATI ŞU İSİMLERDEN OLUŞUYOR:

Mustafa Yenigül (Başkan), Mehmet Kereci, Hasan Koçakgöl, Zeynel Gözegir, Nurullah Orak, Mehmet Ali Kurt, Mustafa Ülüş, Demirci Çöçelli, Mehmet  Toluk, Mehmet Çakırtaş, Tarık Halefoğlu, Kerem Tümay, Kamil Çiçek,  Ali Sınacı ve Halil Karsız…

2.20111220151216.jpg

3.20111220151224.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.