AK Parti Pazarcık İlçe Kongresinde İki Aday Yarışıyor

AK Parti Pazarcık İlçe Kongresinde İki Aday Yarışıyor
AK Parti Pazarcık İlçe Teşkilatında 15 Ocak 2012 tarihinde yapılacak İlçe kongresinin heyecanı başladı.

AK Parti Pazarcık İlçe Teşkilatında 15 Ocak 2012 tarihinde yapılacak İlçe kongresinin heyecanı başladı.

Siyasi kulislerde 15 Ocak'ta yapılacak kongrede, AK Parti mevcut İlçe başkanı İ. Mesut Ganidağlı ve Adaylığı kesinleşen Bilal Oğuz Ballı 'nın  yarışacağı öğrenilirken Genel Merkez ve bölge Milletvekillerinin tavrı da merakla bekleniyor.

AK Parti Pazarcık ilçe Başkanlığına  aday olan Bilal Oğuz Ballı gazetemizi ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunarak bazı açıklamalarda bulundu.

428 delegenin oy kullanacağı 15 Ocak’ta yapılacak ilçe başkanlığı seçimi Cevizaltı Düğün salonunda yapılacak.

AK Parti'de tek liste olarak rahatlıkla girileceği düşünülen Pazarcık’ta bugün ikinci bir isim aday olduğunu resmen açıkladı. Mesut Ganidağlı’ya  karşı aday olacağını açıklayan Bilal Oğuz Ballı  "kogre günü liste çıkaracağım" dedi..

AK Parti kurulduğu günden bu yana  Ak Parti içerisinde siyaset yaptığını açıklayan Ballı  yaptığı açıklamada; AK  Parti Pazarcık İlçe başkanlığı için yapılacak demokrasi yarışında AK Partinin kuruluş aşamasından bugüne kadar olan süreç içerisinde partimizin her kademesinde görev yapan arkadaşlarımızla yaptığımız İstişareler neticesinde İlçe başkanlığı görevine talip olmaya karar verdik. Allahım bizleri mahcup eylemesin' diyerek sözlerine şöyle devam etti.

“Bizim kimseyle bir hesabımız yok biz teşkilatımızın selameti için her zaman taşın altına elimizi koyarız. Her zaman söylediğimiz  gibi görev istenmez verilir. Pazar günü delegelerimiz böyle bir görevi bizlere verirse böyle uygun görmüşse bizden yana kararını bildirmişse teşkilata olan güven ve inancımızla sadece elimizi değil gövdemizi taşın altına koymaya razıyız” dedi.

15 Ocak Pazar günü yapılacak ilçe başkanlığı seçiminde  oy kullanacak delegelerin yeni yazılarak kural hatası işlendiğinin de altını çizen Bilal Oğuz Ballı  gerekli başvuruların yapıldığını da belirterek; bazı isimler var ki bizim partimize bu zamana kadar oy vermeyen hep rakip olan kişiler. Bir başka partinin ilçe başkanlığını kuruculuğunu yapmış kişiler var.

Aynı soyadı taşıyan onlarca kişi var, aynı yerleşim biriminden 5-6 kişi yazılmış yani delege yazımında adilane bir tutum sergilenmemiş sadece kendi akrabaları yazılmış dedi.

Ayrıca mevcut ilçe başkanının ilçe için hiçbir varlık gösteremeyerek  pasif bir durumda kaldığını da söyleyen Ballı; örnek verecek olursak  Kahramanmaraş’ta yapılan  5 bakanın da katıldığı çalıştay sonrasında ilçe başkanımız İ. Mesut Ganidağlı bir yerel gazeteye  açıklamalarda bulunmuş  “Pazarcık Kapalı Spor Salonu”nun Ocak ayı  başlarında  bitirilerek hizmete sunulacağını bakanların söz verdiğini  belirtmişti. Ne yazık ki Çalıştay basına kapalı  yapılmış içeride konuşulanlar açıklanmamıştı. Ama ilçe başkanı  bakanlar söz verdi diyerek açıklamalarda bulunmuş kapalı spor salonu da hala bitirilememiş durumda  kalırken kendini kurtarmak pahasına bakanların söz verdiğini açıklamıştı.  Örnekleri çoğaltmak mümkün.

Son sözü delegelerimiz  söyleyecek. Tekrar belirtmek istiyorum biz bu görevi layıkı ile yapmaya hazırız. “Bizim kimseyle bir hesabımız yok biz teşkilatımızın selameti için her zaman taşın altına elimizi koyarız. Her zaman söylediğimiz  gibi görev istenmez verilir. Pazar günü delegelerimiz böyle bir görevi bizlere verirse böyle uygun görmüşse bizden yana kararını bildirmişse teşkilata olan güven ve inancımızla sadece elimizi değil gövdemizi taşın altına koymaya razıyız” dedi.

HABER MERKEZİ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.