Bakan Ağbal: Türkiye neymiş evelallah göstereceğiz!

Bakan Ağbal: Türkiye neymiş evelallah göstereceğiz!
Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Siz ne yaparsanız yapın Avrupa'daki kardeşlerimiz 16 Nisan'da sandık başına gidecek. 16 Nisan'da Türkiye neymiş evelallah göstereceğiz"

Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Siz ne yaparsanız yapın Avrupa'daki kardeşlerimiz 16 Nisan'da sandık başına gidecek. 16 Nisan'da Türkiye neymiş evelallah göstereceğiz" dedi.

Maliye Bakanı Naci Ağbal, bir dizi ziyaret için geldiği Tekirdağ'daki ilk durağı, Tekirdağ Bayburtlular Derneği oldu. Bakan Ağbal yaptığı açıklamada yeni anayasanın Türkiye'nin geleceği için iyi olacağını ifade ederek hemşehrilerinden evet oyu istedi. "16 Nisan'da inşallah önümüze bir sandık gelecek. Bu ülkenin kaderini değiştirecek. Bu ülkenin geleceğini aydınlık edecek" diyen Ağbal, şunları kaydetti:

"Bayburt'u da, Tekirdağ'ı da, Türkiye'yi de büyütecek müthiş bir anayasa değişikliğine inşallah hep beraber o zaman imza atacağız. Bu değişiklik gençlerimiz için, bu değişiklik çocuklarımız için, bu değişiklik yarınlarımız için. Allah'ın izniyle Türkiye bu anayasa değişikliğini inşallah hayata geçirdikten sonra arka arkaya başka önemli güzel düzenlemeleri de yapacağız, hayatı baştan aşağı yeniden kuracağız. Burada Bayburtlu hemşerilerim olarak, özel olarak desteğinizi bekliyorum. İnşallah 16 Nisan geldiğinde, Bayburt'ta da, Tekirdağ'da da gümbür gümbür sandıklara gidelim, sandıkları inşallah patlatalım, hep beraber "evet" diyelim. 15 Temmuz darbe gecesi bu millet sokaklara meydanlara çıktı. Bu millet hükümetine sahip çıktı. Bu millet istiklaline sahip çıktı. O darbe girişimini yapan alçaklara, hainlere öyle bir ders verdi ki gerçekten içeride de, dışarıda da dost düşman bunu gördü. Bir daha da kimse böyle bir şeye asla cesaret edemez. Onun için millet olarak birliğimize beraberliğimize kardeşliğimize önem vereceğiz. Bunu güçlendireceğiz. İçeride de, dışarıda da bir ve beraber olacağız."

"AVRUPA'DA YAŞAYAN BÜTÜN KARDEŞLERİMİZ SANDIKLARA GÜMBÜR GÜMBÜR GİDECEKLER"

Hollanda'nın Dışişleri Bakanlığının uçağına iniş izni vermeyişi ve Almanya'nın program iptaline tepki gösteren Bakan Ağbal, "Hollanda, Dışişleri Bakanımızın uçağına iniş izni vermemiş. Almanya da bakanlarımızın kapalı mekanlarda miting yapılmasına izin verilmemiş. Siz ne yaparsanız yapın, isterseniz uçağı indirmeyin, isterseniz toplantıları iptal edin. Ne yaparsanız yapın 16 Nisanda, Avrupa'da yaşayan bütün kardeşlerimiz sandıklara gümbür gümbür gidecekler, ülkelerine milletine sahip çıkacaklar ve inşallah Avrupa'ya 16 Nisan'da hep beraber dünya neymiş, Türkiye neymiş evvelallah göstereceğiz. Yıllardır bize demokrasi havarisi edebiyatı yapıyorlar. Yıllardır bize insan hakları edebiyatı yapıyorlar. Buralara gelip ahkam kesiyorlar. Türkiye'yi hizaya sokmaya çalışıyorlar. Bize çoğulculuktan bahsediyorlar. İfade özgürlüğünden bahsediyorlar. Hepiniz yalan söylüyorsunuz. Bugün, Türkiye'de 16 Nisan'da bir sandık kurulacak. Ne yapıyor, bakanlarımız gidiyor, o ülkelerde vatandaşlarımıza bu anayasa değişikliğinin ne olduğunu anlatmak istiyor. Değişikliği onlarla paylaşmak istiyor. Neden korkuyorsunuz. Korktuğunuz nedir, Kime çalışıyorsunuz, hangi ülkeye çalışıyorsunuz. Hangi şer güçlerin, hangi terör örgütlerinin orada hizmetine çalışıyorsunuz. Gerçekten anlamak mümkün değil diyemeyeceğim, bu 16 Nisan referandum süreci iyice ortaya çıkarttı ki, gerçekten Türkiye'nin kendisinden başka dostu yok. Hele Avrupa'da hiç yok. Ama evellallah 16 Nisan'da gelecek, Tekirdağ'da da, Bayburt'ta da, Erzurum'da da hep beraber sandığa gideceğiz. Sandığa giderken aklımızda, bu günlerde yapılanlar olacak. Gideceğiz sandıkta oyumuzu kullanacağız" dedi.

Bakan Ağbal'a Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan ve AK Parti Tekirdağ milletvekilleri eşlik etti.

 

Bakan Ağbal: Türkiye neymiş evelallah göstereceğiz!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.