Biz Bunu Hak Etmiyoruz

Biz Bunu Hak Etmiyoruz
Ali Demir, elbistan’ın il olma özleminin bir gün dahi olsun bitmediğini söyledi.

 

Milliyetçi hareket partisi (mhp) elbistan ilçe başkanı ali demir, elbistan’ın il olma özleminin bir gün dahi olsun bitmediğini ifade ederek, büyükşehir yasası ile mahalle yapılmak istendiğini savunarak, “biz bunu hak etmiyoruz” dedi. 

  Demir, yaptığı açıklamada,  ‘elbistanlı, elbistan’ına sahip çık’ adı altındaki kampanyayı 34 imzalı sivil toplum örgütleri ve siyasi partilerin katılımı ile yaptıklarını belirterek, "hep birlikte, tek yürek olarak yola çıktık, bu 34 imzalı metni ankara’da devlet erkanından yetkili ve etkin 14 kişiye faksladık ve akabinde miting yaptık. Elbistanlı halkımız bize az-çok desteğini verdi hepsine şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

  Demir, açıklasını şöyle sürdürdü:

  "Şunu unutmayın ki; elbistanlımız yıllarca il olma hayaliyle merkezi otoriteye sadık bir şekilde bekledi, zira halkımız referandumla çoktan malatya’ya bağlanmıştı. Bir biz değil; andırın osmaniye’ye, pazarcık ve şekeroba gaziantep’e bağlanmak istiyor. Bu ilçeler sizden kaçıyorsa bir sebebi vardır. Bizler buradan şunu çıkardık. Bizim üzerimizden sağladığınız rant bitecek diye kıyamet koparıyorsunuz. Elbistan, kahramanmaraş’tan siyaset yapılarak sevilmez. Elbistanlının kederi, sevinci paylaşılarak sevilir ve elbistanlı olunur. Şu da var ki ecdadımız ve bizler elbistan’ı ne zaman il yaparız mücadelesi verir iken, şimdi ili bırak mahalle oluyoruz. Biz bunu hak etmiyoruz.”

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.