CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ateş “CHP terörü kınamıyor, lanetliyoruz”

CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ateş “CHP terörü kınamıyor, lanetliyoruz”
Turizm Uygulama Otelinde basın mensupları ile sabah kahvaltısında bir araya gelen CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş: “CHP terörü kınamıyor, lanetliyoruz, kimden ve nereden gelirse gelsin bin kere lanetliyorum,” dedi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü sizlerin yoğun programsınız olması sebebi ile , ardından da 9 Şehit ile yüreğimize ateş düşmesi sonucu sizlerle ancak bir araya gele bildik.

Gazze de İsrail tarafından 116 Gazeteci öldürüldüğü bugün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü buruk kutluyorum diyen CHP İl Başkanı Ünal Ateş: “ 116 Gazeteci, 9 şehidimiz değil tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum , 9 şehit ikisi Kahramanmaraş evladı olunca bizim yüreğimiz daha acı yandı.

477c1912-ad3e-45fa-85be-7e26688b8904.jpg

CHP niye terör örgütünü kınamıyor diyorlar, Kınamak değil biz bir kere lanetliyoruz, terör örgütü ve yandaşlarını, destekcilerin bin kere lanetliyoruz “ diye konuştu.

Adaylıkları kesinleşen Belediye Başkan adaylarında katıldığı toplantı sonunda Başkan Ünal Ateş: “ Büyükşehir adayımız belli olunca toplu bir tanıtım toplantısı yapacağız ülkemize hayırlı olur , şehrimize hayırlı olur inşallah” diyerek sözlerini tamamladı. (Bekir Doğan)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.