CHP’de son tango

CHP’de son tango
CHP’de heyecan zirveye tırmandı.

 

20 Mayıs’ta kongreye gidecek olan CHP Kahramanmaraş il teşkilatında başkanlık için iki  aday yarışırken, partideki son günlerini yaşayan İl Başkanı Galip Yılışın’ın KİMLİK  GAZETESİ Sahibi  Mehmet Fiskeci’ye  koymak istediği ambargo, gazeteciler tarafından tepki görmesi ardından, CHP’de heyecan zirveye tırmandı.

Milletvekili Durdu Özbolat desteğinde başkan adaylığını açıklayan Esat Şengül, “CHP emeğin en yüce değer olduğunu bilen birisiyim. 1998 de başlayan aktif siyasi yaşamım miting alanlarında bayrak asarak, araçlarda anons yaparak devam etti. 1 dönem ilçe yönetim kurulu üyeliği, 1 dönem il yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulundum” dedi.

HERŞEY SATTIM, AMA ADAM SATMADIM!

“Bu yola çıkarken, en büyük gücü, desteği sizlerden, partililerimden alarak hareket ettim.” diyen başkan adayı Esat Şengül, kısa bir özgeçmişi ardından yaşamından kısa kesitler sundu,  “Askere gidinceye kadar, boyacılık yaptım, hamallık yaptım, kahve garsonluğu yaptım, simit sattım. Askerden geldim, biber sattım, salça sattım, tencere sattım klima sattım. Ama tek bir şey satmadım! İnsan satmadım. Ne düşüncesinden dolayı, ne fiziki yapısından dolayı… Başarıya giden yolda ekip ruhunu bilen, takım oyununu oynayabilen, değişim, gelişim ve devrim’in başarıya giden yol olduğunu tecrübe edinmiş biri olarak, partimi iyi yöneteceğimden eminim” diye konuştu.

EMRE KAZANCI’NIN ŞANSI NE?

Diğer ve en güçlü aday olarak gösterilen Emre Kazancı ise seçim çalışmaları sebebiyle herhangi bir açıklama yapmaz iken, 11 Mayıs Cuma günü, saat 15’de parti binasında basın toplantısında adaylığını açıklayacağını, adaylığına, yapacaklarına ilişkin gerekli açıklamayı o gün yapacağını söyledi.

Mehmet Fiskeci 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum