Erkoç: “Dünya Koşarken Biz Duramayız”

Erkoç: “Dünya Koşarken Biz Duramayız”
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Erkoç, Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek için Kent Meydanında Halka Seslendi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Erkoç, Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek için Kent Meydanında Halka Seslendi.

Erkoç 10 Ağustos ta yapılacak olan seçimlerin ehemmiyetine vurgu yaparak, “Bizler büyük bir medeniyetin varisleriyiz. Tarihten gelen sorumluluklarımız var bizler Dünya koşarken duramayız. Güçlü Türkiye’ye tüm insanlığın ihtiyacı var, mazlumların gür sesi olan Türkiye’ye tüm insanlığın ihtiyacı var” dedi.

img_3072.jpg

Erkoç, konuşmasının devamında şunları dile getirdi: “10 ağustos Türk siyasi tarihi açısından çok önemli günlerden bir tanesidir. Çünkü ilk defa halkımız direk cumhurbaşkanını seçecektir. Demokrasimiz güçlendikçe halkımızın yetkileri artmaktadır.

Sayın başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN 12 yıldan bu yana hep bunun gayreti içinde olmuş, Cumhurbaşkanını Aziz milletimizin seçmesini referanduma götürmüş, Aziz milletimizde bu yetkiyi referandumda onaylayarak kabul etmiştir.

img_3073.jpg

12 yıldan bu yana Sayın Başbakanımızın liderliğinde Demokrasisi, istikrarı, huzuru güçlenen Türkiye’miz geleceğe daha güçlü yürümektedir. Geçmişte hayal gibi görünen işler başta sağlık olmak üzere, duble yollar, okullar, üniversiteler, barajlar, alt yapı yatırımları, havaalanları, yerli helikopter, savunma sanayinin yerli hale gelmesi, nükleer santraller olmak üzere gerçeğe dönüşmüş dönüşmeye devam etmektedir. İnşallah hedef 2023 Türkiye’miz süper güç.

img_3087.jpg

Saygıdeğer hemşerilerim Bugün ki istikrar huzur ortamına çok zor şartlardan sizlerin teveccühü sayın başbakanımızın kararlı ve dik duruşu sayesinde gelindi. İnşallah 10 ağustos ta sizlerin teveccühüyle sayın başbakanımız cumhurbaşkanı adayımız, yeni Türkiye’nin mimarı Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde yeni bir enerjiyle, daha güçlü bir şekilde, geleceğe daha emin adımlarla hep beraber yürüyeceğiz. Merhum Mehmet Akif Ersoy’un dediği gibi “DÜNYA KOŞUYORKEN YOLUN ÜSTÜNDE YATILMAZ” biz inanıyoruz ki sayın başbakanımız 10 ağustosta aziz milletimizden alacağı güçle güzel Türkiye’mizi 2023, 2071 hedeflerine ulaştırmak için daha çok koşacaktır.

Saygıdeğer hemşerilerimiz 30 Mart’ta bir kere bizlere büyük teveccüh göstererek yerel yönetimi emanet ettiler. Kendilerine minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz bu teveccühe layık olmak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. İnşallah Kahramanmaraş’ımızı her alanda örnek gösterilen bir il haline getireceğiz. İlimizde yaşayan yaklaşık 1.077.000 vatandaşımızın daha huzurlu, daha mutlu yaşaması için gayret gösteriyoruz.

Yerel yönetimler olarak 30 Mart’ta ilimiz adına çok önemli hedefler koyduk. Ülkemizdeki huzurun ve istikrarın daha da güçlenmesi bizim bu hedeflere ulaşmamızı daha da kolaylaştıracak bu bağlamda hangi siyasi görüşte olursa olsun tüm hemşerilerimizden cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a destek istiyoruz.

img_3085.jpg

Birileri orta doğuda 100 yıl sonra yeni haritalar çizme peşindeler. Bunlar güçlü ve istikrarlı Türkiye’den rahatsız olmaktalar. İnşallah bu noktada tarih tekerrür etmeyecek.

10 Ağustos daha da güçlenerek çıkan Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde ki Türkiye’miz Ortadoğu da zalimce oynanan bu oyunları da bozacaktır.

Bizler büyük bir medeniyetin varisleriyiz. Tarihten gelen sorumluluklarımız var bizler Dünya koşarken duramayız. Güçlü Türkiye’ye tüm insanlığın ihtiyacı var, mazlumların gür sesi olan  Türkiye’ye tüm insanlığın ihtiyacı var. Bunun için Başbakanımız Sn. recep Tayyip Erdoğan’a cumhurbaşkanlığı için destek istiyoruz.

Temel hak ve özgürlükler konusunda karalı duruşuyla tarihi reformlara imza atmış bu sayede ülkeye yeni bir sinerji getiren Sn. Başbakanımız RECEP TAYYİP Erdoğan’a cumhurbaşkanlığı yolunda bu kahraman şehrin Asil insanlarından destek istiyoruz.

Bu kahraman şehrin güzel insanları tarihte ülkemizin istiklal mücadelesini ateşleyerek istiklal mücadelesinde en ön saflarda yer aldılar.

Son 12 yılda da ülkemizin istikbal mücadelesinde istikrar ve huzura destek vererek en ön safta yer aldılar, ben inanıyorum ki 10 ağustos ta güçlü Türkiye’nin mimarı sn Recep Tayyip Erdoğan’a en büyük desteği vererek tarihin sayfalarına Adlarını altın harflerle yazdıracaklardır.

Kahraman şehrin asil insanlarına şimdiden en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum” dedi.

Başbakana destek olmak için bir araya gelen partililerin yanı sıra Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay da vardı

Haber-Fotoğraf: Ali Karaboğa

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.