Güvenç, Ak Parti Onikişubat İlçe Yönetim Kurulunu Ziyaret Etti.

Güvenç, Ak Parti Onikişubat İlçe Yönetim Kurulunu Ziyaret Etti.
Onikişubat AK Parti İlçe Yönetim Kurulunun haftalık olağan toplantısına katılan Milletvekili Sıtkı GÜVENÇ, İlçe Başkanı Av. Ahmet ÖZDEMİR’e ve ilçe yönetimine hayırlı olsun dileklerini iletti.

Onikişubat AK Parti İlçe Yönetim Kurulunun haftalık olağan toplantısına katılan Milletvekili Sıtkı GÜVENÇ, İlçe Başkanı Av. Ahmet ÖZDEMİR’e ve ilçe yönetimine hayırlı olsun dileklerini iletti. İlçe Başkanı ÖZDEMİR, ilçe yönetim kurulu üyelerini GÜVENÇ’e takdim ederek ilçe teşkilatı ve çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. GÜVENÇ, AK Parti’nin milletin teveccühünü ve güvenini kazanarak her seçimde oy oranını artırmasında ve tek başına ülkeyi istikrarla idare etmesinde teşkilat mensuplarının özverili çalışmalarının ve inançlarının katkısının büyük olduğunu belirtti. İlçe yönetimiyle siyasi deneyimlerini de paylaşan Milletvekili GÜVENÇ, ÖZDEMİR’e ve yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diledi.

Onikişubat AK Parti İlçe Başkanı Av. Ahmet ÖZDEMİR ve İlçe Yönetim Kurulu, GÜVENÇ’e ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.