Kadın Gazetecileri kahvaltıda buluşturdu

Kadın Gazetecileri kahvaltıda buluşturdu
Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Kadın Kolları İl Başkanı kadın gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi

Kahramanmaraş Has Parti Kadın kolları il başkanı Şule Boynueğri21 Mayıs 2012 tarihinde saat 11.00 de parti binasında kadın gazeteciler ile kadın partilileri kahvaltıda buluşturdu.

Kahvaltıda  Genel Merkezin ataması ile il başkanlığına getirildiğini aktaran Boynueğri Kahramanmaraş halkı için uygulamaya koymayı amaçladıkları projelerini anlattı.

İlk olarak gençler için düzenleyecekleri bahar şenliklerinin müjdesini veren Boynueğri, projelerini sıralamaya devam etti. Kahramanmaraş valisi Şükrü Kocatepe ile görüştüklerini Anne Çocuk Eğitim Platformu iş birliği ile açmak istedikleri kursları anlattıklarını ve vali Bey’in desteğini aldıklarını söyledi.

İşte açmak istedikleri kurslar:

_Anne Çocuk eğitimi: değişimin en hızlı yaşandığı günümüzde bilhassa annelerin çocuk eğitimindeki doğru ve yanlışlarının anlatılacağıbir kurs.

-Anne ve Babalık kursu ile anne ve baba olmanın gereklilikleri ve çocukla kurulacak iletişim yollarının anlatılacağı bir kurs.

_Evlilik kursları:Yeni evli çiftler ve nişanlı gençlerimizin katılabileceği bir kurs. Son zamanlarda yaşanan boşanma olaylarının artış göstermesinden kaynaklı böyle bir kurs düşündük. Bu konu zaten parti tüzüğümüzde de bulunan bir madde idi.

650.20120522093814.jpg

Bu eğitimleri Ançopa iş birliği ile açmayı düşündüğümüz için eğitimler Ançopa platformunun belirlediği eğitimciler tarafından verilecek.

Son olarak okullarda öğrencilerimizin madde bağımlığına yönelik bir çalışma yapmayı düşünüyoruz. Bunun için İl Emniyet Müdürümüz Mustafa Aydın’la görüştük bu konuda yapılacak verimli her türlü çalışmanın arkasında olacağını kaydetti, dedi.

Haber/Sibel Atıcı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.