Mehmet Sağlam, esnafın gönlünde taht kurdu

Mehmet Sağlam, esnafın gönlünde taht kurdu
Prof.Dr.Mehmet Sağlam, Kahramanmaraş’ta esnaf ziyaretleri ile gönüllerde taht kurmaya devam ediyor.

 

Bürokrasiye ve siyasete senelerini  veren meclisin en deneyimli siyaset adamı Prof.Dr.Mehmet Sağlam, Kahramanmaraş’ta esnaf ziyaretleri ile  gönüllerde taht kurmaya devam ediyor.

Hem Kipaş Kağıt Fabrikasının temel atma törenine katılmak, hem de halkı ile kucaklaşmak için Kahramanmaraş’a gelen TBMM Başkanvekili  Prof.Dr.Mehmet Sağlam, esnaf ziyareti sırasında esnaf tarafından büyük ilgi gördü.

Eski YÖK Başkanı, uzun dönem başka partide siyaset ve genel başkan yardımcılığı,  milli  eğitim bakanlığı ardından, AK  Parti Kahramanmaraş Milletvekilliği ve TBMM Başkanvekilliği  gibi, onurlu görevlerd6e bulunan Sağlam’a esnaf sevgi gösterisinde bulunurken, esnaf; “Eskiden seçimler bittiğinde vekilleri Kahramanmaraş’ta göremezdik. Şimdi sayın Sağlam bu zinciri, bu zihniyeti kırıyor ve her geldiğinde esnafı ziyaret etmek için vakit ayırıyor, bizleri dinliyor, dertlerimize çare olmaya çalışıyor, bizler de bundan memnun oluyoruz!” derken, Mehmet Sağlam, halkın arasında olmaktan, onların dertleri ile dertlenip, sevinç ve mutlulukları ile mutlu olmaktan gurur duyduğunu, siyasetin halkın içinde olduğunda itibar göreceğini söyledi.

651.20120514140937.jpg

HALK EĞİTİM MERKEZİNE İSMİ VERİLMELİ

Esnaf ziyareti sırasında beraberinde AK Parti Kahramanmaraş Merkez İlçe Başkanı Necati Okay, Ilıca ekibinden Zeki Kaçmaz ve Cuma Karalar, TRT Kahramanmaraş Temsilcisi Fatih Nalbantbaşı, KASİAD Genel Sekreteri Ahmet Görgülü ve diğer partililer bulunurken, KİMLİK GAZETESİ sahibi Mehmet  Fiskeci’nin, “Sayın bakanım, Kahramanmaraş AK Parti döneminde yeni hizmetlere, eserlere kavuşuyor. Son olarak Pınarbaşı mevkiine bir halk eğitim merkezi yapılıyor, bitti-bitmek üzere. Bu hizmet binasının yapılmasında,  bitirilişinde sizlerin emeği, katkısı çok. Halk ve biz bunları biliyoruz, farkındayız. Bu yeni halk eğitim merkezine sizin isminizin verileceği yönünde eduyum aldık, ki doğrusu, yakışanı da bu. Bu hususta ne diyorsunuz?” şeklindeki sorusuna şu cevabı verdi; “Bizler,  hizmet etmek için halk tarafından seçildik. İsmimin verilmesi tabi ki beni onurlandırır. Lakin bunun bir önemi yok! Önemli olan halkın beklentilerine, ihtiyaçlarına cevap verebilmek. Biz bunu yapıyoruz ki, bunun onuru, şerefi bize yeter!” derken mütevazılını korumayı bir kere daha başardı.

650.20120514140912.jpg

Sağlam, Kahramanmaraş’a her geldiğinde, fırsat buldukça esnaf ziyaretlerini sürdüreceğini sözlerine ekledi.

haber@foto: Kimlik Gazetesi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.