Milletvekili Şahin “Gazze'de soykırım ve katliam yapılıyor”

Milletvekili Şahin “Gazze'de soykırım ve katliam yapılıyor”
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Şahin, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına değinerek, şunları kaydetti:

"Gazze'de soykırım ve katliam yapılıyor. Birileri bu katliamı yapan İsrail'i ve destekçilerini bıraktı, katliama ve soykırıma en yüksek seviyede ve her alanda karşı çıkan Sayın Erdoğan'a karşı bir kampanya başlattı. Birleşmiş Milletler kürsüsü dâhil olmak üzere, her alanda Filistin davasına sahip çıkan Recep Tayyip Erdoğan, nedense birileri tarafından hedefe konuldu. Recep Tayyip Erdoğan'ın Filistin konusundaki yaptıklarından ve tavırlarından Gazzeliler memnun, Hamas memnun, Filistinliler memnun, dünya Müslümanları memnun, mazlumlar memnun, vicdanı olanlar memnun, Türk milleti memnun ama gel gelelim; İsrail memnun değil, destekçileri memnun değil, bu kampanyanın içinde yer alanlar memnun değil."

Şahin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sonrası katile "katil" dediği için birilerinin oyununu bozduğunu, birilerinin sözde Filistin tavırlarını ifşa ettiğini vurguladı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.