Özsoy Adaylık İçin İşi Sıkı Tutuyor

Özsoy Adaylık İçin İşi Sıkı Tutuyor
Dulkadiroğlu İlçesi için Ak Partiden aday adayı olan Mustafa Özsoy, seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor

Dulkadiroğlu İlçesi için Ak Partiden aday adayı olan Mustafa Özsoy, seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor

Kahramanmaraş’ın etkin haber portallarından biri olan maraşgundem’i ziyaret ederek köşe yazarı Mehmet Taş ile sohbet eden İl Genel MNeclis Başkanı Mustafa Özsoy, İGM çalışmaları ve aday adaylığı ile ilgili açıklamalar yaptı.

Özsoy İl Genel Meclis başkanı olarak Kahramanmaraş’ın tamamının sorunlarını bütçemiz nisbetinde adaletli bir şekilde çözmeye çalışıyoruz. Birkaç gün önce Ankara’da bir toplantıda Sayın başbakanımız yeni ödeneklerin illere gönderileceği müjdesini verdi. İnşallah gelecek ödenekle yarım kalan yada tamamen bitirilmeyen projeleri tamamlamak ve yeni hizmetler yapmak amacı içindeyiz dedi.

Öte yandan yeni kurulan Dulkadiroğlu ilçe Belediye Başkan aday adaylığı ile ilgili de açıklama yapan Özsoy; “ Adaylık kriterlerini hepimiz biliyoruz. Anketlerde, temayüllerde belli sıranın üzerine çıkan isimler aday gösterilecektir. Sayın başbakanımız yerel seçimlere büyük önem veriyor. Çünkü yerel seçimlerden sonra Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Bunun için adaylık kriterlerinde ince eleyip sık dokuyarak en çok oyu alacak adaylarla seçime gidilecektir. Ben partimi zirveye taşımak için gerek şimdiki konumum ve gerekse de aday adaylığım nedeniyle öncelikle il geneli ve sonrasında da aday adayı olduğum seçim bölgesinde çalışmalar yapıyorum. Biz üzerimize düşeni yapalım, kısmetimizde var ise, Allah takdir ederse Dulkadiroğlu Belediye Başkanı olarak hizmetlerime devam etmek istiyorum” dedi.

Gazeteci Mehmet Taş ile ülke ve yerel gündemi değerlendiren Özsoy; “ülkemiz zor bir süreçten geçiyor, bize düşen görev ise birlik ve beraberlik içinde bu zor günleri atlatmaktır” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.