Pakdil’den Başkanlara Hayırlı Olsun Ziyareti

Pakdil’den Başkanlara Hayırlı Olsun Ziyareti
TPB Genel Başkanı Nevzat Pakdil, Ak Parti İl Başkanlığına atanan Avukat Ahmet Özdemir ile, Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanlığı’na atanan Avukat Fırart Görgel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ak Parti İl Başkanı Metin Doğan’ın Milletvekilliği adaylığı için istifa etmesinin ardından vekaleten  görevi yürüten Ahmet Güngör’ün ardından  1 Kasım 2015 Genel seçimleri sonrası Ak parti İl Başkanlığı’na Gene   Merkez tarafından yeniden atama yapıldı. Daha önce Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanlığı yapan Avukat Özdemir , Ak Parti il Başkanlığı’na ,  Ak Parti eski  Gençlik Kolları İl Başkanı ve Ak Parti  Yönetim  Kurulu  Üyesi Avukat Fırat Görgel  ise  Ak Parti Onikişubat  İlçe Başkanlığı’na atandı.

 TPB Genel Başkanı  Nevzat Pakdil, yeni görevlerine atanan İl Başkanı Ahmet Özdemir  ve Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  Pakdil, yeni atanan Başkanların ikisi de çok değerli ve başarılı çalışmalar yapmıştır. Buraya gelmeleri çok çalışmalarının karşılığıdır. Buraya hak ederek geldiler.  Yaptıkları  başarılı çalışmaların meyvesini aldılar. Ak Parti Kahramanmaraş’ta güçlenerek   yoluna devam edecektir. Genç ve dinamik olan yeni  Başkanlarla Ak Parti oyunu yükseltmeye devam edecektir.  İnşallah  hep beraber el ele vererek Kahramanmaraş’a güzel  hizmetler yapacağız.  Kahramanmaraş halkı Ak Parti’ye her zaman büyük destek vermiştir.  Bu destek devam etmekte. Halkımızın bu desteği çok önemli. Bizlerde  Bakanımızla Milletvekillerimizle,  Büyükşehir Belediye  Başkanımızla, ,ilçe Belediye Başkanlarımızla  Ak Parti  Teşkilatı Teşkilatları ile hep beraber  birlik içerisinde  hareket ederek  Kahramanmaraş’ın sorunlarının çözümü için çalışacağız.  Ben  bu vesile ile  İl Başkanlığı’na atanan Ahmet  Özdemir  ve  Onikişubat ,İlçe Başkanlığı’na atanan Fırat Görgel  kardeşlerime yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

1-20151231113337.jpg

Ak Başkanı Ahmet Özdemir ise, ziyaret dolayı çok memnun olduk. Sayın Başkanım bizlere her zaman destek oldu. Bizlere kol kanat oldu. Bizlere tecrübelerini aktardı. Başarılı olmamız için bizlere ne yapmamız gerektiği konusunda bilgiler verdi. Sağolsun  bize hep destek oldu.  Bundan sonra da Nevzat  Pakdil  Başkanımdan öğreneceğimiz çok şey olduğunu düşünüyorum ve bizlere olan desteğini sürdüreceğine inanıyorum.  Daha önce İl Yönetim kurulu üyeliği ve İlçe Başkanlığı yaptım ve  bu gün nihayetinde  İl Başkalığı görevini yürütüyorum.  Şimdi  enerjimizden hiçbir şey kaybetmeden çalışmaya devam edeceğiz. Biz değişen ve büyüyen   bir partiyiz.  Biz Ak  kadrolar olarak hep beraber  Kahramanmaraş’ ın sorunlarını çözmek için çalışacağız. Ben Başkanıma bu ziyaretinden dolayı ve bize verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ak Parti Onikişubat  ilçe Başkanı Fırat Görgel ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti  belirti. Başkanımızın bize  olan desteği çok önemli,. Bizlere  her zaman destek oldu.  Bizleri ziyaret etti.   Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığım döneminde  ve diğer dönemlerde de bizler çok büyük desteği oldu. Başkanımın desteği  bizler için çok önemli. Ben  bu ziyaretten doları ve biz verdiği desteklerden dolayı  Başkanıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

2-20151231113337.jpg3-593.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.