Şakalar ;Türkiye’nin Tek Partisi AK Parti

Şakalar ;Türkiye’nin Tek Partisi AK Parti
AK Parti Ekinözü ilçe başkanı Bünyamin Şakalar AK Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu Tarafından dün Kahramanmaraş İl Başkanlığına ataması Yapılan Ahmet Özdemir’e yeni Görevinde başarılar diledi.

AK Parti Ekinözü ilçe başkanı Bünyamin Şakalar AK Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımız  Ahmet Davutoğlu Tarafından dün Kahramanmaraş İl Başkanlığına ataması Yapılan Ahmet Özdemir’e yeni Görevinde başarılar diledi.

İl Başkanı Ahmet Özdemir’e yeni görevinde başarılar dileyen AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar  AK Parti İl Başkan Görevine  Başbakanımız  Ahmet Davutoğlu Tarafından ataması yapılan Onikişubat İlçe Başkanımız Ahmet Özdemir Kahramanmaraş İl Başkanlığına layık görüldü AK Parti il Başkan yardımcımız Fırat Görgel ise Onikişubat İlçe Başkanlığı görevine getirildi  Yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulunuyoruz ve tebrik ediyoruz" dedi.

Allah'ın  izniyle bundan sonraki seçimleri  Başta  kültür ve Turzim Bakanımız sayın Mahir Ünal Olmak üzere İl Başkanımız  Ahmet Özdemir, ,Milletvekiklerimiz ,Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç  ve  İlçe belediye Başkanlarımızla birlikte başarılı bir şekilde atlatacağız Çünkü  , Türkiye'nin tek büyük partisi olduklarını ifade eden Şakalar , "Türkiye'yi her zaman tek başına yönetebilecek şekilde hazır olan tek partiyiz. Sorumluluğumuz hakikaten çok fazla. Dünyanın dört bir yanından yabancı heyetler geliyor, bizim deneyimlerimizden yararlanmak istiyor. AK Parti'nin çalışması nasıl, nasıl başarılı olunuyor bunları öğrenmek istiyorlar.

Şakalar AK Partiye gönül vermiş tüm kesimlerin burada, Kahramanmaraş ve Ekinözü   AK Parti şemsiyesi altında toplayacağına inançımız tamdır. Şimdiden İl Başkanımız Ahmet Özdemir ve Onikişubat İlçe Başkanımız Fırat Görgel ,Kahramanmaraş’a  Türkiye ve tüm insanlığa hayırlar  getirmesini temeni ederim  ilçe başkan  Ahmet Özdemir Başkanımız İlçe Başkanlığı görevinde aynı şekilde çalışmasına devam ediyordu inanıyorumki İl Başkanlığı görevinde  hizmet aşkıyla görevini layıkıyla yerine getirmenin azm ve gayreti içinde olacaktır.

il Başkanımız Ahmet Özdemir “2015 yılı seçim çalışmaları açısından yoğun bir yıl olduğunu, 2016 yılında da ülkemizin istikrarının korunması, mazlumların haklarının sağlanması açısından önem arz eden genel seçim gerçekleşeceğini belirten”  Şakalar “İnşallah yeni seçilen, hizmet bayrağını devralan başta İl Başkanımız  ve onikişubat ilçe teşkilat başkanımızı  tebrik ettiklerini söyledi.

HABER İsmail BOZDOĞAN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.