Ünal İlçeleri gezdi

Ünal İlçeleri gezdi
Milletvekili Ünal Çağlayancerit ve Türkoğlu ilçelerini ziyaret etti, vatandaşların dertlerini dinledi

 

Ak Parti Grup başkanvekili Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, İl Başkanı Fatih Erkoç, milletvikili adayı İdris Tezcan ve çok sayıda partili ile Çağlayancerit ile Türkoğlu ilçesini ziyaret etti, partililerle görüştü.

Büyük çoğunlukla hafta sonlarını seçim bölgesi olan Kahramanmaraş'ta geçiren Ak Parti Grup başkanvekili Mahir Ünal, partililerle birlikte Pazarcık Ulu Camiinde Cuma namazını kıldıktan sonra Çağlayancerit ilçesini ziyaret etti.

Belediye binasında partililerle sohbet eden Ünal, "Biz Kahramanmaraş'ı ilçe ilçe ayrı görmüyor ve bütün olarak görüyoruz. Projelerimizi bu yönde yapıyor, toplu kalkınmayı hedefliyoruz" dedi. Partililerin dert ve sorunlarını dinleyen Ünal daha sonra Türkoğlu ilçesine geçti.

651.20120528134427.jpg

Türkoğlu Ak parti ilçe binasında vatandaşlarla ve kadın kolları ile bir araya geldi.

Türkoğlu ilçesine yapılacak olan yatırımlar ile ilgili bilgiler veren Mahir Ünal, "Türkoğlu ilçesine kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesi ve lojistik köy ile bu bölgede büyük bir hareketlilik olacağını neredeyse bu bölgede bundan sonra iş sorunu kalmayacağını" söyledi.

650.20120528134410.jpg

İl başkanı Fatih Erkoç ise burada yaptığı konuşmasında Teşkilat seçimlerinin sona erdiğini bundan sonraki süreçte şehrin sorunlarına daha odaklı bir çalışma içine gireceklerini dile getirerek, çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Kadın kolları ve Türkoğlulu kadınların sorularını da alan Ünal, bir kaç vatandaşımızın sorularını cevaplandırdı.

652.20120528134442.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.