PTT 2 BİN 625 GİŞE VE BÜRO GÖREVLİSİ ALIMI YAPIYOR

PTT 2 BİN 625 GİŞE VE BÜRO GÖREVLİSİ ALIMI YAPIYOR
PTT tarafından bir ilan yayımlandı. Yayımlanan duyuruda çeşitli kadrolarda toplam 5 bin personel alımı yapılacağı ifade edildi.

PTT tarafından bir ilan yayımlandı. Yayımlanan duyuruda çeşitli kadrolarda toplam 5 bin personel alımı yapılacağı ifade edildi. Bu yazımızda 2 bin 625 gişe ve büro görevlisi alımının detaylarını okuyucularımızla paylaşıyoruz.

Posta Ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi tarafından bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda toplamda 5 bin personel alımının yapılacağı ifade edildi. 

2 BİN 625 GİŞE VE BÜRO GÖREVLİSİ ALIMI YAPILIYOR

Posta Ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi tarafından 2 bin 625 gişe ve büro görevlisi personel alımının yapılacağı ifade edildi. Söz konusu ilana başvuru yapacak olan adaylar başvurularının kabul olması için genel şartların yanı sıra özel şartları da taşımaları gerekmektedir.

ÖZEL ŞARTLAR

Posta Ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi 2 bin 625 gişe ve büro görevlisi personel alım ilanına başvuru yapacak olan adayların genel şartların yanı sıra sigortacılık için "En az dört yıllık eğitim veren yükseköğretim kurumlarının, (Ek-2) listede belirtilen bölümlerinden mezun olmak, SEGEM Teknik Personel Yeterlilik Belgesine Sahip Olmak" şartları, 

bankacılık için "En az dört yıllık eğitim veren yükseköğretim kurumlarının, (Ek-2) listede belirtilen bölümlerinden mezun olmak" şartları, 

pazarlama için "En az dört yıllık eğitim veren yükseköğretim kurumlarının, (Ek-2) listede belirtilen bölümlerinden mezun olmak" şartları, lojistik için "En az dört yıllık eğitim veren yükseköğretim kurumlarının, (Ek-2) listede belirtilen bölümlerinden mezun olmak" şartları ve firma elemanı için "30.03.2018 tarihinden önce Şirketimizde işgücü hizmet alımı suretiyle firma elemanı olarak göreve başlamış ve halen çalışıyor olmak, En az dört yıllık eğitim veren yükseköğretim kurumlarının, (Ek-2) listede belirtilen bölümlerinden mezun olmak" şartları aranmaktadır.

BAŞVURU DETAYLARI

İlana başvurular 14 Mayıs 2018 tarihinde başlayacaktır. İlana başvuru yapacak olan adyalar başvurularını 18 Mayıs 2018 tarihine kadar yapabileceklerdir. Başvuru yapacak olan adaylar başvurularını www.ptt.gov.tr ve http://ik.ptt.gov.tr internet adreslerinden yapacaklardır. 

Söz konusu alımlar hakkında bir gelişme olduğunda ve ilanlardan anlık olarak haberdar olmak için ücretsiz uygulamamızı indirebilirsiniz:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.