REKTÖR KOLTUĞU DEVRETTİ

REKTÖR KOLTUĞU DEVRETTİ
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can 23 Nisan’da koltuğunu Kahramanmaraş Ökkaş Gümüşer Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Nesrin Sena Gürlek’e devretti.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can 23 Nisan’da koltuğunu Kahramanmaraş Ökkaş Gümüşer Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Nesrin Sena Gürlek’e devretti.

Rektör Can 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Ökkaş Gümüşer Ortaokulu Müdürü Şükür Adıgüzel, Öğretmen Burcu Akbörk ve 5. sınıf öğrencisi Nesrin Sena Gürlek’i kabul etti. KSÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Zekeriya Pak ve Prof. Dr. Kadir Saltalı’nın da hazır bulunduğu ziyarette 23 Nisan Rektörü Gürlek üniversiteyi daha iyi noktalara taşımak için yürüteceği çalışmaları paylaştı.

Öğrencilerin ekonomik durumlarının iyileştirilmesi ve barınma imkânlarının arttırılmasının önemine dikkat çeken Gürlek, şehirle uyum içerisinde, toplumsal değerlere saygılı, dışa bağımlılığı azaltarak yerli üretim eksenli eğitim veren bir üniversite hedeflediklerini söyledi.

23 Nisan Rektörü Nesrin Sena Gürlek’e üniversiteye ilişkin görüşleri için teşekkür eden Rektör Can, bu vesileyle ülkemiz ve tüm dünya çocuklarının Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Toplum ve üniversite işbirliğinin kendileri için son derece önem arz eden bir konu olduğunu ifade eden Rektör Can, “Ülkemizin ve şehrimizin ihtiyaçlarını iyi analiz ederek, çözüm odaklı projeler ve teknolojiler ortaya koyacağız.” dedi.

“KSÜ olarak milli değerlerimize saygılı ve üreten bir nesil yetiştirmeyi amaçlıyoruz.” diyen Rektör Can, “Yeni nesle inancımız tam. İnanıyorum ki genç nesil, bizden önceki büyüklerimizin bize emaneti olan bu güzel ülkeyi bizlerin çalışmalarının üzerine daha da önemli çalışmalar katarak daha ileri noktaya taşıyacaklar.” ifadelerini kullandı.

23 Nisan Rektörü Nesrin Sena Gürlek’e ziyaretin anısına çeşitli hediyeler veren Rektör Can, hedeflerine ulaşması için değerlerine saygılı, disiplinli ve çalışkan olması tavsiyelerinde bulunarak, öğrencilik hayatında başarılar diledi.

4-547.jpg6-199.jpg7-124.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.