SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI 240 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIYOR

SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI 240 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIYOR
Sahil Güvenlik Komutanlığı yayımladığı ilanında kendi bünyesinde görevlendirmek üzere en az lise mezunu sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurmuştu. 

Sahil Güvenlik Komutanlığı yayımladığı ilanında kendi bünyesinde görevlendirmek üzere en az lise mezunu sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurmuştu. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Sahil Güvenlik Komutanlığı sözleşmeli personel alım ilanına başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartları taşımayan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. Buna göre başvurularının geçerli olabilmesi için adayların "Daha önceden sözleşmeli personel statüsünde çalışanlar için, başvuru yapacağı tarih itibariyle sözleşme fesih tarihinin üzerinden en az bir yıl geçmiş olmak, Askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak., İlan edilen kadro unvanının hizasında belirtilen niteliklere sahip olmak." şartlarına haiz olmaları gerekmektedir.

KPSS VE YAŞ ŞARTI

Ayrıca söz konusu ilanın başvuru koşullarında yaş şartı da yer almaktır. KPSS ve yaş şartı hakkında Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından yayımlanan ilanda "016 yılı KPSS sınavına ait KPSSP93 ve KPSSP94 puan türü kullanılacaktır. Ayrıca söz konusu ilanda yaş şartı da bulunmaktadır. Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından yayımlanan ilanda yaş şartı hakkında "Başvuru bitiş tarihi itibarıyla düzeltilmemiş nüfus kaydına göre 18 yaşını tamamlamış (30 Nisan 2000 ve daha önce doğanlar başvurabilir.) 01 Ocak 2018 tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmak (01 Ocak 1983 ve daha sonra doğanlar başvurabilir.)" ifadelerine yer verilmiştir.

BAŞVURU DETAYLARI

Tüm bunların yanı sıra Sahil Güvenlik Komutanlığı sözleşmeli personel alım ilanına başvurular 9 Nisan 2018 tarihi itibari ile başlamıştı. İlana başvurular 30 Nisan 2018 tarihine kadar devam edecektir. İlana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını son başvuru günü saat 14.00'a kadar yapabileceklerdir. İlana başvurular Sahil Güvenlik Komutanlığının web adresi üzerinden kılavuzda belirtilen belgeleri elektronik ortama aktarmak sureti ile gerçekleştirilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.