SPOR SALONU VE YÜZME HAVUZU AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR

SPOR SALONU VE YÜZME HAVUZU AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR
Onikişubat Belediyesi, faaliyete girecek olan spor salonu ve yüzme havuzunun çalışmalarına son hızla devam ediyor.

  Fiziki Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra, sosyal, kültürel ve sanatsal alanlarda da önemli yatırım ve hizmetler gerçekleştiren Onikişubat Belediyesi, faaliyete girecek olan spor salonu ve yüzme havuzunun çalışmalarına son hızla devam ediyor.

  Son derece modern ve estetik ruhla inşa edilmiş Hürriyet Mahallesinde bulunan spor salonu tam bir spor kompleksi olacak şekilde tasarlanmış olup güreş minderi, basketbol ve voleybol sahaları ile her türlü aktiviteyi yapabilme olanağı sunacaktır. Piri Reis ve Şehit Abdullah Mahallelerinde ki yüzme havuzu ise güvenilir ve nezih bir ortamda eğlence, aktivite ve eğitim merkezi olacaktır. Ayrıca Onikişubat Belediyesi, spor salonu ve yüzme havuzlarında ki fitness aletleriyle de bireylerin sporu hayat felsefesi edinmeleri için spor yapma ve sağlıklı bir şekilde form tutma imkanı da sunacaktır.

img_1107.jpg

  Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, bitme aşamasına gelmiş durumda olan Hürriyet Mahallesinde ki spor salonunu, Şehit Abdullah ve Piri Reis Mahallelerinde ki yüzme havuzlarını gezerek, incelemelerde bulunup çalışmalar hakkında bilgi aldı.

   En yakın zamanda hizmete açılacak olan spor salonunu ve yüzme havuzlarını gezen, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Onikişubat Belediyesi olarak Kahramanmaraş’ta çok önemli çalışmalara imza attıklarını belirterek, “Fiziki anlamda spor salonumuz tamamlandı. Yapılan spor salonu ve yüzme havuzları sosyal faaliyetler hususunda Kahramanmaraş’ta önemli bir eksikliği giderecek, gençlerin ve çocuklarımızın vazgeçilmez alanı olacak, Ortaokul ve lise öğrencileri için güreş, voleybol ve basketbol müsabakaları düzenleyerek sporla iç içe olmalarını sağlayacağız ” diye konuştu. Hedeflerinin, gençleri spor ahlakıyla yetiştirilip, topluma ve ailesine katkı sağlayan bireyler olmasına katkı sunmak olduğunu söyleyen Mahçiçek, kısa bir süre sonra açılışın gerçekleşeceğinin müjdesini de verdi.

img_1108.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.