TARİHÇİ YAZAR MEHMET IŞIK : TRUMP UŞAKLIK GÖREVİNİ YERİNE GETİRMİŞTİR

TARİHÇİ YAZAR MEHMET IŞIK : TRUMP UŞAKLIK GÖREVİNİ YERİNE GETİRMİŞTİR
Tarihçi Yazar Mehmet Işık, ABD Başkanı Trump’ın Kudüs açıklamasının uşaklık olduğunu belirterek, ‘’Sonuçlarından nasıl bir kurtuluş çaresi arayacağını şimdiden düşünmeli.’’ dedi.

Tarihçi Yazar Mehmet Işık, ABD Başkanı Trump’ın Kudüs açıklamasının uşaklık olduğunu belirterek, ‘’Sonuçlarından nasıl bir kurtuluş çaresi arayacağını şimdiden düşünmeli.’’ dedi.

ABD Başkanı Donald Trump’ın KUDÜS için aldığı karar sonrası Tarihçi Yazar Mehmet Işık sert tepki göstererek ‘’ Trump’ın Kudüs kentini İsrail'in başkenti olarak resmen tanıma üzerine aldığı " sorumsuzca" kararı, Ortadoğu için önemli sonuçları beraberinde getirecektir.’’ diyerek şu açıklamalarda bulundu;

TRUMP UŞAKLIK GÖREVİNİ YERİNE GETİRMİŞTİR

Her şeyden önce bu karar, tüm barış müzakereleri üzerine çizilen bir çizgi anlamındadır. Trump dünya sermaye piyasasını kontrol eden Siyonist sistemin kendine biçtiği görevi yerine getirmiştir. Bu önceden planlanmış bir harekettir. İşin garip tarafı Yahudiler, Hıristiyanların eliyle altın tepsi içerisinde Kudüs'ün anahtarını alıyor gözükmektedir. Hıristiyanlar önce Hz. Ömer'e sonra Selahattin Eyyubi'ye teslim ettikleri Kudüs'ün anahtarını emin ellere, sözünün eri Müslümanlara teslim ettikleri için özgürce Kudüs'te yaşamışlardı. Şimdi lanetli bir kavme, Yaratıcı ile pazarlık yaptığını iddia eden bir topluma bu anahtarı vererek kendi sonlarını hazırlamaktadırlar. Çünkü Müslümanlar zaten Yahudilerle dost olmazlar!

TRUMP SONUÇLARINI DÜŞÜNMEDEN BU KARARI ALDI

Kudüs 1.5 Milyar Müslüman kadar 3.5 Milyar Hıristiyan için de sorundur. Yarın Trump’a ve Siyonist taraftarı Hıristiyan yönetimlere bunun faturasını yine karanlık Hıristiyan tarikatları kesebilir. Trump’ın almış olduğu karar dünya çapında Filistin’e destek konusunda bir işbirliğine dönüşebilir. O vakit bu kararı efendilerine hizmet amaçlı alma cüretini gösteren Trump, nasıl bir kurtuluş çaresi üretecektir, üretebilecek midir hep birlikte göreceğiz.

ARAP LİDERLER UŞAKLIK EDİYOR

Yahudiler kendilerini üstün ırk gördüğü için kimse ile antlaşma yapmazlar, yaparlarsa da bunu ilk fırsatta bozmanın yolunu ararlar. İsrailli yöneticinin modern çağın Ebu Cehilinin cenazesinde ağlayan Mahmut Abbas, bu işin gerçek yüzünü ortaya koymuştur. Samimiyetsiz Arap liderlerinin kimin uşağı olduğunu göstermiştir. Trump’ın Ortadoğu’da en ufak bir bilgi sahibi olmadığı, Ortadoğu bölgesini sadece batıya bağımlı birkaç Arap yönetiminden ibaret olduğunu da göstermiştir.

YAHUDİLERİN KORKUSU ARAPLARDAN DEĞİL TÜRKLERDENDİR

Kudüs, Bağdat ve Şam'da huzuru Abbasilerden sonra korumayı bilen Eyyubiler, Selçuklular, Memluklular ve Osmanlılardır. Ana dili Türkçe olan devletlerdir. Bu coğrafyada Batının dilinden, Yahudilerin dilinden ancak Türkler anlar. Arap kabile reisleri yılan gibi çift dillidirler.

KUDÜS VAZGEÇİLMEZDİR

Kudüs Osmanlı için; İstanbul dur, Bosna’dır, Trabzon’dur. Müslümanlar, Kudüs'ten önce Mekke ve Medine'yi Yahudi uşağı Arap şeyhlerinden kurtarmalıdır. Vahabilerin zulmünden kurtulan Müslümanlar o zaman hem Kâbe’yi hem de Kudüs'ü kurtaracaktır.

YÜREKLERİ OSMANLI ÇİZGİLERİNİ GÖRENE KADAR

Protestolarda STK’lar Osmanlı bayrağı ve Türk bayrağı kullanmalıdır! Çünkü bu bayrakları son İslam devleti olan Osmanlı çizmiştir, diğer haritalar ve bayraklar maalesef ki protesto edilenlerle işbirliği yapmış olanlar tarafından hazırlanmıştır. Onlar hangi simgelerden korkacaklarını bilirler.

KUDÜS MEKKE İSTANBUL BİRLEŞİRSE DİRİLİŞ BAŞLAR

Diriliş ve Direniş Anadolu'dan başlar. Antep'ten Maraş'tan Urfa' dan Sivas'tan başlar. Konya'dan başlar. Mekke'den Medine'den başlar! Bu tarih boyunca böyle olmuştur.

Bugün PYD YPG PKK adıyla Yahudilere hizmet edenler işimizi zorlaştırıyor olsalar da (Barzani/Talabani/Salih Müslim) elbette bir Selahattin çıkar, Anadolu'dan çıkacak Fatih'e el uzatır, Mekke'den bir Hz. Ali soyundan bir yiğit çıkar birleşip yeniden bir diriliş bir uyanış başlar. Ben bu uyanışın dirilişin kurtuluşun Anadolu'dan başlayacağına inanıyorum

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.