TOKİ KONUT SAHİPLERİ 1 AY SONRA EVLERİNE KAVUŞACAK

TOKİ KONUT SAHİPLERİ 1 AY SONRA EVLERİNE KAVUŞACAK
Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, yapımı tamamlanan ve çevre düzenlemesi devam eden TOKİ konutlarında incelemelerde bulunarak, ilçeye yeni TOKİ konutlarının da yapılacağı müjdesini verdi

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş'un gayret ve çabaları neticesinde, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Türkoğlu İlçesi Cumhuriyet Mahallesi mevcut TOKİ Konutlarının yanına 197 adet daha yapılan TOKİ konutları tamamlanmış olup, şuan çevre düzenlemesi yapılıyor.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, yapımı tamamlanan ve çevre düzenlemesi devam eden TOKİ konutlarında incelemelerde bulunarak, ilçeye yeni TOKİ konutlarının da yapılacağı müjdesini verdi.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş;TOKİ Konutları Türkoğlu ilçemizin en güzel lüks yatırımlardan bir tanesi . Müteahhit arkadaşımızla beraber gezdik. Biliyorsunuz, Türkoğlu ilçemiz son yıllarda istihdam yönünden yoğun bir şekilde göç almaya başladı, bunun içinde konut eksiğimiz var.
Geçen yıllarda yaptığımız görüşmeler neticesinde ve gayretlerimizle buraya %90 civarında 2+1 ve 3+1 konuklar yapılmaya başladık. Yaklaşık bir ay içerisinde çevre düzenlemelerinin tamamlanmasıyla beraber sahipleri evlerine taşınacak.

Burası çok güzel ve modern bir yaşam alanı olmuş. Çevre düzenlemeleriyle, oyun gruplarıyla, içerisindeki dizayn için kullanılan malzemelerle gerçekten harika bir yer olmuş. Burası ayrı bir mahalle haline dönüşmüş. TOKi de oturacak olan hemşehrilerimiz şanslı, ilçemize hayırlı olsun.

33765859_1701086860004958_8638748248233738240_o.jpg

YENİ TOKİ KONUTLARINA KAVUŞTURMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Şuanda ise yeni TOKİ konutları için girişimlere başladık. Ceceli Mahallemize yakın üniversite kampüsünün olduğu alanda da arsa çalışmalarımız devam ediyor. Bittiğinde Organize Sanayi, Cezaevi kompleksi ve Üniversite kampüsünün olduğu bölgeye, 50 dönümlük alana da bir TOKİ şehri oluşturacağız.

Görüşmelerimizi yaptık, ilçemize hayırlı uğurlu olsun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.