TÜBİTAK 60 KAMU PERSONELİ ALIMI YAPIYOR ! 

TÜBİTAK 60 KAMU PERSONELİ ALIMI YAPIYOR ! 
TÜBİTAK yayımladığı ilanında farklı kadrolarda 60 kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu kamu personeli alım ilanına başvuruların nasıl yapılacağı araştırılıyor? 

TÜBİTAK yayımladığı ilanında farklı kadrolarda 60 kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu kamu personeli alım ilanına başvuruların nasıl yapılacağı araştırılıyor? 

TÜBİTAK geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi üzerinden bir ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanda TÜBİTAK kendi bünyesinde görevlendirmek üzere 60 adet kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. 

BAŞVURU DETAYLARI

Söz konusu ilana başvurular devam ediyor. İlana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını 4 Mayıs 2018 tarihine kadar yapacaklardır. İlana başvurular ise "www.bilgem.tubitak.gov.tr" adresinden İş Başvuru Sistemine kayıt olmak suretiyle gerçekleştirilecektir.

GENEL ŞARTLAR

İlana başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlara haiz olan adayların başvuruları geçerli sayılacaktır. Bu kapsamda ilana başvuru yapacak olan adaylarda TÜBİTAK tarafından "Kamu haklarından yasaklanmamış bulunmak, Erkek adaylar için, son başvuru tarihi itibariyle askerliğini tamamlamış veya tecilli olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı ya da bulaşıcı hastalığı bulunmamak. Ar-Ge Personeli ve Teknik ve Destek pozisyonları için belirlenen başarı oranını sağlamak, İngilizce yeterliliğini ilgili sınavların birinden alınan puanla kanıtlamış olmak ve her bir kadro için ayrı ayrı belirlenmiş eğitim ve deneyim şartlarını sağlamak" şartları aranmaktadır.

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Peki alımlar hangi kadrolar için geçerli olacaktır. Söz konusu ilanda "Yazılım Geliştirme Uzmanı, Dijital Dönüşüm Uzmanı, CBS Yazılım Geliştirme Uzmanı, CBS Analisti / Uzmanı, Kalite Güvence ve Süreç İyileştirme Uzmanı, İş Zekâsı Uzmanı, İş Analisti, Eğitim Teknoloğu, Sistem Yöneticisi, Tekniker" kadrolarında alım gerçekleştirilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.