TÜBİTAK 60 KİŞİLİK İLAN YAYIMLADI 

TÜBİTAK 60 KİŞİLİK İLAN YAYIMLADI 
TÜBİTAK yayımladığı ilanı ile 60 adet kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu kamu personeli alım ilanına başvurular devam ediyor.

TÜBİTAK yayımladığı ilanı ile 60 adet kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu kamu personeli alım ilanına başvurular devam ediyor.

TÜBİTAK kendi bünyesinde görevlendirmek üzere 60 adet kamu personeli alımı yapacağını Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi üzerinden yayımladığı ilanı ile duyurdu. 

ALIM YAPILACAK KADROLAR

TÜBİTAK tarafından yayımlanana ilanda çeşitli kadrolarda toplam 60 adet kamu personeli alımı yapılmaktadır. Söz konusu ilana başvurular 4 Mayıs 2018 tarihine kadar devam edecek. Bu bağlamda adaylar 4 Mayıs 2018 tarihinde kadar "Yazılım Geliştirme Uzmanı, Dijital Dönüşüm Uzmanı, CBS Yazılım Geliştirme Uzmanı, CBS Analisti / Uzmanı, Kalite Güvence ve Süreç İyileştirme Uzmanı, İş Zekâsı Uzmanı, İş Analisti, Eğitim Teknoloğu, Sistem Yöneticisi, Tekniker" kadroları için başvuru yapacaklardır. 

BAŞVURU DETAYLARI

İlana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını elektronik ortamda gerçekleştireceklerdir. Buna göre adaylar "www.bilgem.tubitak.gov.tr" web adresi üzerinden İş Başvuru Sistemine kayıt olarak başvurularını gerçekleştireceklerdir.

GENEL ŞARTLAR

Tüm bunların yanı sıra ilana başvuru yapacak olan adayların başvurularının geçerli olabilmesi için belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir. İlana başvuru yapacak olan adaylarda TÜBİTAK tarafından bazı şartlar aranmaktadır. Buna göre adayların "Kamu haklarından yasaklanmamış bulunmak, Erkek adaylar için, son başvuru tarihi itibariyle askerliğini tamamlamış veya tecilli olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı ya da bulaşıcı hastalığı bulunmamak. Ar-Ge Personeli ve Teknik ve Destek pozisyonları için belirlenen başarı oranını sağlamak, İngilizce yeterliliğini ilgili sınavların birinden alınan puanla kanıtlamış olmak ve her bir kadro için ayrı ayrı belirlenmiş eğitim ve deneyim şartlarını sağlamak" şartlarına haiz olmaları gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.