TÜBİTAK KPSS ŞARTSIZ 170 PERSONEL ALIMI YAPACAK

TÜBİTAK KPSS ŞARTSIZ 170 PERSONEL ALIMI YAPACAK
TÜBİTAK tarafından yayımlanan ilanla beraber TÜBİTAK'ın bünyesinde görevlendirmek üzere KPSS şartı olmadan kamu personeli alımı yapacağını duyurmuştu. 

TÜBİTAK tarafından yayımlanan ilanla beraber TÜBİTAK'ın bünyesinde görevlendirmek üzere KPSS şartı olmadan kamu personeli alımı yapacağını duyurmuştu. 

TÜBİTAK SAGE tarafından Devlet Personel Başkanlığının resmi internet sitesi aracılığıyla ilan yayımlanmıştı. Söz konusu yayımlanan ilanda ise; TÜBİTAK SAGE kendi bünyesinde görevlendirmek için 170 kamu personeli alımı yapacağını belirtmişti.

Söz konusu ilanla alakalı olarak başvuru şartlarının yanı sıra başvuruların nereye yapılacağı ve başvuruların nasıl yapılacağına dair merak edilen detayları açıklıyoruz. İşte detaylar...

BAŞVURULARDA ARANAN GENEL DETAYLAR

TÜBİTAK tarafından yayımlanan personel alım ilanı için başvuru yapacak adayların bazı şartları taşımaları gerektiği ifade ediliyor. Ayrıca istenilen şartları taşımayan adayların başvurularının kabul edilmeyeceği belirtilirken adaylardan istenilen genel başvuru şartları arasında ise; "Savunma Sanayii sektörü içerisinde en az 5 yıl meslek tecrübesine sahip olmak, Savunma sanayii sektöründe bir sistem ile alakalı veya alt sistemin söz konusu tasarım, geliştirme ile beraber doğrulama ve geçerleme aşamalarında aktif rol almış olmak ve bilgili bulunmak şartları adaylardan istenilen genel başvuru şartları arasında bulunuyor.

Yayımlanan ilan içeriğinde istenilen diğer başvuru şartları arasında ise; Proje yönetim süreci, adımları veya yaşam döngüsü konularında tecrübeli olmak, Tasarımlara içeriğinde üst seviyelere genel bakış ve değerlendirme kabiliyeti güçlü olması, MS Project ve MS Office programlarını iyi düzeyde kullanabilmek, Takım çalışmasına yatkın, insan ilişkilerinde başarılı olmak, yazılı ve sözlü iletişim becerilerine sahip olmak, kendini iyi ifade edebilmek ve dış görünümüne önem vermek" şartları adaylardan istenilen genel başvuru şartları arasında yer almakta.

BAŞVURULAR NE ZAMAN SONA ERECEK?

İlanla alakalı olarak verdiğimiz detayların yanı sıra ilanlara başvuru yapacak adaylara yönelik olarak başvuruların 29 Mart 2018 tarihine kadar alınacağı ifade edildi ve adayların başvurularını 29 Mart 2018 tarihine kadar “kariyer.sage.tubitak.gov.tr” internet sitesi üzerinden İş Başvuru Sistemine kayıt olarak yapmaları gerektiği belirtildi.

Adaylar kayıtlarını tamamladıklarında ise özgeçmiş oluşturmaları sonrasında referans kodunu seçerek başvurularını elektronik ortamda tamamlayabilecekler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.