TÜRK GENÇLİĞİ KENDİSİNE VERİLEN BU GÖREVİ EN İYİ ŞEKİLDE YERİNE GETİRECEKTİR

TÜRK GENÇLİĞİ KENDİSİNE VERİLEN BU GÖREVİ EN İYİ ŞEKİLDE YERİNE GETİRECEKTİR
Türkoğlu Belediye Başkanı Sayın Osman Okumuş, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Okumuş mesajında; “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 98. yıl dönümünü hep birlikte yaşamanın sonsuz mutluluğu, coşkusu ve heyecanı içerisindeyiz. Geleceğimizin teminatı gençlerimiz, ecdadımızın gösterdiği kahramanlık ruhuna bağlı olarak, istiklal ve istikbalimize, tarihimize, kültürümüze, cumhuriyetimize ve milli benliğimize ebediyen sahip çıkacaktır. Gençlerimiz, kendilerine emanet edilen değerleri daha da zenginleştirecek ve milli mücadele ruhunu her daim ayakta tutacaktır.

Bugün bizlere düşen görev, Avrupa'nın en genç nüfuslu ülkesi olarak dinine, diline, kültürüne bağlı, özgür ve hür düşünceli, toplumdan, dünyadan haberdar, gelişmelere açık gençler yetiştirmek ve bu sayede de güzel ülkemizi medeniyetin beşiği haline getirmektir.

Gençlerimizin atacakları doğru ve kararlı adımlarıyla Türkiye’ yi geleceğe taşıyacağına yürekten inanıyoruz "Türk gençliği kendisine verilen bu görevi en iyi şekilde yerine getirecektir. Bunun örneğini 15 Temmuz gecesinde bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir. Geçmişimizden aldığımız güç ve ilhamla 2023 hedeflerimize ilerlerken, mukaddes vatanımızı daha güzel yarınlara taşımamızda, yolumuzu aydınlatacak olan gençlerimiz, bundan sonra da ülkemizin en büyük gücü olmaya devam edeceklerdir.

 

Geleceği Türk gençliği aydınlatacak ve gelecek gençliğin Bayramını kutluyor tüm gençlerimizi saygı ve sevgi ile selamlıyor başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnet ile anıyorum." dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.