TÜRKELİ VE ALİŞAR’DA SU SORUNU OLMAYACAK

TÜRKELİ VE ALİŞAR’DA SU SORUNU OLMAYACAK
KASKİ Genel Müdürlüğü, Ekinözü kırsal mahallelerinde içme suyu sorununu tamamen çözmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  

KASKİ Genel Müdürlüğü, Ekinözü kırsal mahallelerinde içme suyu sorununu tamamen çözmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un talimatları ile Kahramanmaraş’ın su ve kanalizasyon konusunda sorunlarını tamamen çözmek için alt ve üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdüren KASKİ Genel Müdürlüğü Ekinözü ilçesine bağlı kırsal mahallelerde içme suyu çalışmalarına devam ediyor.

 

         Türkeli’de İçme Suyu Çalışmaları Tamamlandı

İlçe merkezindeki içme suyu çalışmalarının yanı sıra mahallelerde de çalışmalar sürüyor. Türkeli Mahallesinin Dere obasında tamamlanan içme suyu çalışmalarında iki kilometrelik içme suyu şebeke ve isale hattı yapıldı. Kaynak ıslah çalışmaları yapıldı. Dere obasına düzenli içme suyu dağıtımı yapılması amacıyla bir adet içme suyu deposu yapılıyor. Depo çalışmalarının da tamamlanması ile Türkeli Mahallesi Dere obasında içme suyu sorunu çözülmüş olacak.

         Alişar’da İçme Suyu Çalışmaları Dört Koldan İlerliyor

Alişar Mahallesinin Dikenli obasında içme suyu sistemi yenileniyor. Çalışmalar kapsamında son yıllarda devam eden kuraklıkla birlikte kaynak suları azalan Dikenli obasında kaynak ıslahı ve kaptaj yapımı tamamlandı. 2,5 kilometrelik içme suyu hattı ve içme suyu deposu yapılıyor. İçme suyu şebeke çalışmalarının bu hafta içerisinde tamamlanması hedefleniyor. 

Alişar Mahallesi Dikenli obasında ikamet eden ve aynı zamanda ihtiyar heyeti üyesi de olan Abdullah Tekelek çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Kahramanmaraş’ın büyükşehir olması ile birlikte hizmet almaya başladık. Devam eden içme suyu çalışmalarından dolayı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanına, KASKİ Genel Müdürlüğüne ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’a Koçdağı’nın eteklerinden kucak dolusu selamlar olsun.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.