TÜRKİYE GENELİ 1192 ŞOFÖR ALIMI YAPILACAK

TÜRKİYE GENELİ 1192 ŞOFÖR ALIMI YAPILACAK
Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü bünyesinde çeşitli firmalar ve kuruluşlar tarafından personel alım ilanları yayımlanıyor.

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü bünyesinde çeşitli firmalar ve kuruluşlar tarafından personel alım ilanları yayımlanıyor. Yayımlanan ilanla bünyesinde toplam 1192 şoför alımı yapılacağı ifade ediliyor. Söz konusu ilanlara göre en az ilkokul mezunu adaylar başvuru yapabiliyor.

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü bünyesinde özel sektör firmaları istihdam seferberliğine katılmak ve istihdama destek vermek için personel alım ilanlarını yayımlıyorlar. Türkiye genelinde çok sayıda personel alımı yapılıyor. 

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü üzerinden yayımlanan şoför alım ilanlarına bakıldığında toplam 1192 şoför kadrosu için personel alımı yapılacağı görülüyor. Söz konusu ilanların detaylarını kamupersoneli.net olarak inceledik ve ziyaretçilerimiz için derledik. Buna göre alımlar 7 farklı kadroda yapılıyor ve bu alımlarda toplam 1192 kişinin görevlendirileceği belirtiliyor. Bu kapsamda Kamyon Şoförü, Kamyonet Şoförü, Makam Şoförü, Servis Şoförü, Yolcu Taşıma Şoförü, Yük Taşıma Şoförü, Tır-Çekici Şoförü ve Otobüs Şoförü kadroları için personel alımı yapılacağı ifade ediliyor.

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ile yayımlanan ilanlara başvuru yapacak olan adayların firmalar tarafından belirtilen başvuru şartlarına haiz olmaları gerekmektedir. Her firma kendi başvuru şartlarını belirlediğinden dolayı başvuru şartları her ilan için farklılık gösterebiliyor. Anca genel olarak aranan şartlar ise şöyle:

Türkiye geneli şoför alım ilanları için başvuru yapacak olan adayların "En az ilkokul mezunu olmak, başvuru yapılacak firma tarafından belirlenen sürücü belgesine sahip olmak, askerliğini yapmış olmak veya tecilli olmak, firmalar tarafından belirtilen yaş aralığında bulunmak, vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurabilmek, alım yapılacak ilde ikamet ediyor veya edebilecek olmak" şartlarına haiz olmaları gerekmektedir. Ayrıca her firma için eğitim şartı değişiklik göstermektedir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Söz konusu ilana başvuru yapacak olan adaylar "https://goo.gl/fAczjo" web adresini tarayıcılarının adres çubuğuna kopyalayıp 'enter' tuşuna bastıklarında personel alım ilanlarının paneline ulaşacaklardır. Adaylar açılan sayfada 'meslek adı' yazan bölüme yukarıda belirttiğimiz kadrolardan hangisine başvuru yapmak isterlerse onun ismini yazarak ilanların detaylarına ulaşabilir. Bunun ardından aynı sayfa üzerinden ilana başvuru yapabilirler. Yayımlanan ilanda son başvuru tarihleri belirtilmemiştir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.